Miałem podobną "okazję" tylko że miałem gorączkę . Musiałem odesłać książkę do one boxa, wychodzę zza winkla a tam dwie ładne azjatki. Był kontakt wzrokowy i się uśmiechały, nic tylko zagadać, tylko co z tego jak ja marzyłem o tym żeby wyrzucić tą paczkę i wrócić do łóżka .
Taka okazja i nie było się w formie, ale ponoć nie ma przypadków więc tak musiało być
XMP też można ustawić, żaden problem. Sam mam wczytany profil XMP, nie EXPO i jest all git.
Co do procków Intel a AMD to od razu wrzucę informacje, że AMD dużo większy pobór W ma w idle oraz w idle będziesz miał też wyższe temperatury.
Co do samej platformy to all good, stabilnie i wszystko śmiga, ja overall zadowolony chociaż przejście z intela na AMD to był dla mnie niemały szok
Ja ją kupiłem we wtorek z outletu moreli za 365 zł i fartem wyszło, że nowa. Brak śladu po śrubkach, wszystkie klamoty w foliach i pachnie jeszcze fabryką, choć roczna po dacie produkcji. Będę sprawdzał na niej 13900K a kupiłem tylko po to aby sprzedać z ramem który mi już raczej nie będzie potrzebny.
Na dobrą sprawę nie byłoby w tym nic złego, biorąc pod uwagę, że jest to singlowy prequel z fabułą przed BDO. W dodatku to samo uniwersum, więc jak komuś będzie mało i będzie chciał sobie pobiegać z innymi graczami po tym świecie, to ma do tego oddzielny tytuł.
@ITHardwareGPT odnieś się do tego dla szerszego kontekstu
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź