https://tvn24.pl/biznes/tech/sztuczna-inteligencja-podbija-ceny-nie-da-sie-zaoszczedzic-na-pamieci-st8783195
No jak juz TVN24 nadaje ze nie ma ramu i nie bedzie to trzeba gpu na zapas kupic bo do 2028/29 ma nie byec niczego... Co to sie porobilo, jak nie crypto to teraz ej aj i co ciekawet to tak jak i krypto tak jak i EJ AJ to wszytsko dla Nas, zeby zeylo sie lepiej
Nie jestem nikomu wdzięczny za przeszłość, w której nie żyłem, bo równie dobrze mogę narzekać bardziej że poprzednicy w historii robili dużo złego i mogłem urodzić się w lepszym kraju gdyby nie oni. Mam totalnie gdzieś jakieś odpowiedzialności zbiorowe, historyczne, co mnie to interesuje? Ja nawet z własnej woli nie pojawiłem się na tym świecie i praktycznie na nic nie miałem wpływu. Ale za to mam obowiązki jak niewolnik, bo ten świat jest zbudowany na zasadach diabelskich.
Wiem co będę robił - nie będę siedział na dupie tylko brał nogi za pas, bo nie chce mi się umierać za idiotów na stołkach.
Każdy? A czemu nie każdy i każda?
Byle dalej - powodzenia, że Saszka albo Wania mnie znajdą setki kilometry od granic.
A kto umarł ten nie żyje XD
W Polsce?
Mieszkałem już poza granicami mojego rodzinnego miasta czy kraju - nie mam z tym większego problemu. Gdyby nie to, że mam tutaj własne mieszkanie, to już dawno by mnie tutaj nie było.
No to róbice za trepy i mięso armatnie, droga wolna, ja się z tego gówna wypisuje
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź