Wojny i konflikty zbrojne na świecie
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zachy · Opublikowano
Wiesz ja mam epyca jak chce miec dobry i mocny cpu. Tu patrze z ciekawosci czy cos podskoczylo z poziomem vs 9800 ktorego tez mialem. Takie jest prawo polskie - mam opcje sprawdzenia szybkiego cpu to to robie Sa agenci co po 20-40 sztuk testują i szukaja zlotego srodka U mnie ostatecznie 9850 glownie do gier moze zostac i wg mnie nie jest to zly cpu Intel robil to samo z seriami k i ks i kto mial zapas paru zl mogl lepsza sztuke przygarnac Jak dla mnie 9850x3d box + crimson desert + 1999pln ktore bylo na promce xkom to bardzo dobra opcja W sferis traye sa po 1950-65 gdzies dla porownania, wiec box to zawsze box. Ja czasami, bardzo rzadko, bawie sie w takie przegladanie z czystej ciekawosci. Jak pracowalem 25lat temu na serwisie PC to wszystkie cpu które przychodzily do firmy testowałem jak byl na to czas i sobie, braciom i znajomym selekcjonowalem chipy do zakupow zeby np z durona 600 miec 1000-1200mhz itp , a przy okazji porowywalem co lepsze plyty - asusa i abita (choc osobiscie zawsze wolalem abita przytulic, szkoda ze juz ich nie ma) Myslisz ze bardziej ogarnieci serwisanci obecnie tego nie robia? -
Przez tomcug · Opublikowano
To już jest kwestia tylko płyty głównej, proce wszystkie na LGA 1700 mają 5.0. -
Przez Elder · Opublikowano
Ok,wróćmy na chwilę do ekipy sabotażu zleceń z lakierni proszkowej i zobaczmy co tu się odwaliło. A jest grubo. W sumie spaprana warstwa lakieru w tak precyzyjnie zaprojektowanym w Fusion360 i wykonanym na frezarce CNC zestawie elementów pcha w Odyseję korekt koniecznych do spasowania elementów. Jedziemy. Graty na stół roboczy i czas na filtry custom na boki radboxa. Napaćkane lakieru na grubo w stożkach listw dociskowych więc takie narzędzie konieczne. Korekta głębokości gniazd, wybranie nadmiaru lakieru proszkowego w ... 60 otworach mocujących. Wstępne nawiercenie M3 aby stożek wykonany w drugim etapie pracy był wycentrowany. Śrubki Lian Li wywalamy M3x6 pod imbus zastosuję Lian Li mimo korek na CNC nadał wypierały się o lakier w stożku gniazda i były za krótkie. Tego nie lubię ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. 60 wierceń poprawione....bałagan. Wklejenie magnesów neodymowych w gniazda. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@tomcug ale pamiętaj o moim fetyszu tak? 1080p nie nadaje się do grania i wypala gały jak metanol 🤣 Żeby nie zaczynać kolejnej dramy to tylko moje zdanie. I tak wiem że są zapalency zwani prosami walczący w tej daremnej rozdziałce 🤣
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Kadajo,
Zasady "przechwycania" dla nieogarniętych ;)
Rekomendacja dodana przez Kadajo
1 reakcja
Pokaż odpowiedź