Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, kalderon napisał(a):

Trochę. Karim Ahmad Khan, gość który wydał nakaz, jest islamistą, w swoich wystąpieniach i pismach często cytuje Koran (taką książeczkę, która nakazuje mu zabijać niewiernych, a przede wszystkim wszystkich Żydów), wielokrotnie bronił Hamasu, wybielał jego zbrodnie, wspierał wykreślenie Hamasu z listy organizacji terrorystycznych. To trochę tak jakby ruski prokurator wydał nakaz aresztowania Zeleńskiego.

Uważasz, że ludobójca Netanjahu jest lepszy ?? On się specjalnie od Putina nie różni w kwestii wojny. Musi ją ciągnąć jak najdłużej bo dopóki trwa ciężko będzie go rozliczyć. Naturalnie możemy tu sobie gdybać o punkcie widzenia względem punktu siedzenia....

ps. u Karima masz problem z Koranem, zabijaniem niewiernych. Chętnie poznam Twoją opinię na temat wyznawców tej księgi, którzy tak ochoczo się do UE zwalają :>

9 minut temu, crush napisał(a):

:salut:

Izrael jako taki mi zwisa.

Ale usuwanie Islamu to jest dla mnie pozytyw.

Więc teoretycznie można powiedzieć, że jestem neutralny co do Bibi.

Pełna zgoda. Mam jednak lekki ubaw z osób, którym przeszkadza wiara kolesia od nakazu aresztowania żyda, jednocześnie w europejskiej polityce tych samych świrów witają z otwartymi ramionami.

Edytowane przez Klakier1984