Phoenix. 5 661 Opublikowano Środa o 17:13 Opublikowano Środa o 17:13 Spoko tylko to ty cytujesz mnie, a nie ja ciebie i ja nie odp na twoj post to po pierwsze, a po drugie mnie twoje zdanie guzik interesuje i niczego nie mam zamiaru ci tlumaczyc
azgan 1 301 Opublikowano Środa o 17:17 Autor Opublikowano Środa o 17:17 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Spoko tylko to ty cytujesz mnie, Odwrotnie to Ty mnie a ja się jedynie odniosłem do tego 😉
Jaycob 2 076 Opublikowano Środa o 17:52 Opublikowano Środa o 17:52 Czyli Nixxes skończy jak Bluepoint. Chyba, że będą robić porty dla tych GaaS... Ghost of Yōtei mnie nie interesuje, ale najbardziej szkoda mi Sarosa.
brainq 51 Opublikowano Środa o 18:02 Opublikowano Środa o 18:02 Pożyjemy i zobaczymy nawet jeżeli tak będzie to się kupi konsole, więc żaden problem byle gry nowe-dobre dowodzili. 1
Oldman 529 Opublikowano Środa o 18:19 Opublikowano Środa o 18:19 plus tego ze gry z playstation bedą trafiały byc moze tylko na playstation bedzie taki ze w wątku dyskusji poswieconej danej grze bedziesz czytał o gameplayu a nie 10/9 stron pierdololo o tym jak to u kogoś chodzi i ze u kolegi co ma ten sam konfig to chodzi o 2 klatki lepiej + cała reszta innych dram jakie są typowe dla ludzi którzy zamiast cieszyc sie grą to patrzą na benchmarki.
lokiju 586 Opublikowano Środa o 18:38 Opublikowano Środa o 18:38 (edytowane) A spiderman 2 nie był przypadkiem optymalizacyjnym "crapem" przez co złapał mnóstwo negatywnych opinii co też wpłynęło na sprzedaż? W komentarzach tradycyjne pierdolololo o piractwie. Czy to jest to samo piractwo co miało zabić pc gaming 20 lat temu? Edytowane Środa o 18:40 przez lokiju
Jaycob 2 076 Opublikowano Środa o 18:39 Opublikowano Środa o 18:39 Nie sądzę, aby to była przyczyna. Port (według wycieków z Insomniac) kosztuje kilka mln, przy 700k sztuk i uwzględniając haracz dla Steama, to i tak wyjdzie kilkadziesiąt mln zysku. 3 minuty temu, lokiju napisał(a): A spiderman 2 nie był przypadkiem optymalizacyjnym "crapem" przez co złapał mnóstwo negatywnych opinii c Nie śledziłem, ale miał ocenę "mieszane", co zresztą jest napisane na tym iksie.
azgan 1 301 Opublikowano Środa o 19:04 Autor Opublikowano Środa o 19:04 21 minut temu, lokiju napisał(a): A spiderman 2 nie był przypadkiem optymalizacyjnym "crapem" przez co złapał mnóstwo negatywnych opinii co też wpłynęło na sprzedaż? W komentarzach tradycyjne pierdolololo o piractwie. Czy to jest to samo piractwo co miało zabić pc gaming 20 lat temu? Tu nie piractwo jest problemem tylko ludzie nie chcą grać w "stare" gry. Jak większość ograła takie Death Stranding 2 na premierę (PS5/PRO) tak teraz garstka czeka na ten tytuł na PC co widać nawet u nas na forum. 1
Jaycob 2 076 Opublikowano Czwartek o 09:35 Opublikowano Czwartek o 09:35 Mike Ybarra twierdzi, że Sony boi się Maszyny Parowej, dlatego odchodzi od gier na PC. Cytat Chciałbym, żeby tak nie było, ale pod wieloma względami, jeśli to prawda, ma to sens. Widzą w tym ostatni gwóźdź do trumny dla Xboxa i całe zamieszanie wokół tej marki (mam nadzieję, że jeszcze się odbije). Najważniejsze jednak: postrzegają Valve jako nowego, dużego konkurenta. Valve wejdzie do salonów i na rynek konsolowy ze Steam Machine oraz prawdopodobnie wariantami od firm trzecich, wszystko działające na SteamOS. Valve rzadko popełnia błędy i Sony słusznie zdaje sobie z tego sprawę.
Element Wojny 4 837 Opublikowano Czwartek o 19:43 Opublikowano Czwartek o 19:43 W dniu 4.03.2026 o 19:04, azgan napisał(a): Tu nie piractwo jest problemem tylko ludzie nie chcą grać w "stare" gry. Jak większość ograła takie Death Stranding 2 na premierę (PS5/PRO) tak teraz garstka czeka na ten tytuł na PC co widać nawet u nas na forum. To jedno. Drugie, że na PC masz od gier od zawalenia i te kilka ex'ów z PS5 nie robi wielkiego wrażenia.
azgan 1 301 Opublikowano Czwartek o 19:50 Autor Opublikowano Czwartek o 19:50 (edytowane) 7 minut temu, Element Wojny napisał(a): To jedno. Drugie, że na PC masz od gier od zawalenia i te kilka ex'ów z PS5 nie robi wielkiego wrażenia. W sumie to Resident Evil Requiem niszczy wszystkie EX'y od Sony z The Last of Us Part I Remake i Days Gone na czele https://www.gry-online.pl/newsroom/lista-najwiekszych-hitow-single-player-playstation-na-steam-mowi/zf3056a to są wręcz śmieszne wyniki w porównaniu z ostatnią grą od Capcomu https://ithardware.pl/aktualnosci/resident_evil_requiem_dlc_remake_plany_capcom-49139.html Edytowane Czwartek o 19:51 przez azgan
sideband 2 354 Opublikowano Czwartek o 19:52 Opublikowano Czwartek o 19:52 Dobra gra zawsze robi różnicę Na PC masz mnóstwo gier z czego i tak większość to balasy 1
Element Wojny 4 837 Opublikowano Czwartek o 19:54 Opublikowano Czwartek o 19:54 2 minuty temu, sideband napisał(a): Na PC masz mnóstwo gier z czego i tak większość to balasy A na PS5 to niby masz hity?
sideband 2 354 Opublikowano Czwartek o 20:16 Opublikowano Czwartek o 20:16 Ale nie ma co chwalić PC za ilość skoro nie idzie za tym jakość. 2
Vulc 2 347 Opublikowano Czwartek o 20:56 Opublikowano Czwartek o 20:56 Na obu platformach od dawna nie ma szału pod względem produkcji nazwijmy to "wyróżniających się". Triple-A to w większości multiplatformy, Sony przez brak konkurencji nie musi się specjalnie wysilać, Xbox sprzedaje swoje gry gdzie tylko może. MI to generalnie nie przeszkadza, zaległości wyłącznie rosną, a czasu nie przybywa. Jest masa perełek, które można ogarniać po raz kolejny (BG3, Elden, etc.), bez martwienia się o obecną sytuację. 2
Zdzisiu 418 Opublikowano Piątek o 18:36 Opublikowano Piątek o 18:36 PC zawsze stał dobrze strategiami. I zawsze można dobry tydzień przepalić partyjką w Stellaris czy Total War: Warhammer III. Do tego mody które potrafią dać drugą młodość takiemu Skyrimowi czy Fallout 4 PS zawsze mi się kojarzyło z jakimiś bijatykami, czy to Tekkenem czy jakimś Urban Reign i to całkowicie zniknęło. A Tekken też jest na PC. Zamiast tego spamują jakimś syfem pod DEI
azgan 1 301 Opublikowano Piątek o 19:07 Autor Opublikowano Piątek o 19:07 https://www.gry-online.pl/newsroom/analitycy-mowia-jasno-sony-popelnia-jeden-zasadniczy-blad-wydajac/zd305ad
caleb59 1 885 Opublikowano Piątek o 22:07 Opublikowano Piątek o 22:07 Zidiocieli w tym Sony widzę dokładnie, to chyba z tej desperacji z braku dużych przychodów i nowych znaczących gier.
VRman 3 241 Opublikowano Piątek o 22:38 Opublikowano Piątek o 22:38 (edytowane) 3 godziny temu, azgan napisał(a): https://www.gry-online.pl/newsroom/analitycy-mowia-jasno-sony-popelnia-jeden-zasadniczy-blad-wydajac/zd305ad Tak to widzę: *** Co do wycofania. Istnieją cracki do tego? Nie miałem pirata na kompie od lat, ale lepiej zapytać, bo jak nie ma cracka to może powinienem kupić na Steam Horizona 2, póki jest, bo planuję zagrać w przyszłości. GoWa też w 3D planowałem ograć na PC. Ale nawet nie wiem czy to będzie rok 2027 więc specjalnie na zapas kupować.. eee.. Eh Sony Edytowane Piątek o 22:41 przez VRman
Liber8 199 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Oczekiwałem na Final Fantasy part 3, marne to oczekiwanie, Remake i Rebirth wyszły na pc, a zakończenie serii może nie wyjść, dziwna ta polityka
Jaycob 2 076 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu FF nie należy do Sony, więc nie mają w tej kwestii nic do powiedzenia.
miro 1 080 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W dniu 6.03.2026 o 23:38, VRman napisał(a): Istnieją cracki do tego? tak, każdy z tych tytułów jest tego samego dnia. generalnie właściwie każda gra która nie ma DRM ukazuje się zaraz, ale nie o tym.... z twoją rozpiską generalnie się zgadzam, te same odczucia. sam czekałem na god of war, uncharted czy Tsushimę na PC, bo należę do tych którzy zwyczajnie nie trawią grania na padzie i konsoli jako takiej. choć moi synowie mieli te gry na ps4 i w to grali... w przypadku kontynuacji nawet nie chodzi o aspekt finansowy, gdzie można mieć za darmoszkę, po prostu jak napisałeś " nic ciekawego" + brak czasu
Rekomendowane odpowiedzi