Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 14.09.2026 o 23:12, Oldman napisał(a):

Od tej twojej obiektywnosci to wieje subiektywnoscią na kilometr :heu:  o każdej grze mozna powiedzieć ze to "gra dla specyficznej niszy graczy", wiec to takie troche gadanie.... 

historia zatoczyła koło, kiedys nie było flagowych gier single z Playstation na PC, potem przez jakiś czas były, dzięki temu mogłem sobie np przejsc Uncharted , God of War czy Spidermana bez kupowania lub pożyczania konsoli i fajnie sie bawiłem . a teraz znowu bedzie czas w ktorym flagowe singlowce z PS-a będą eks-ami. Ale nie bede teraz hipokrytą i nie bede gadał ze nic sie nie stało bo sie stało. Moze nie od razu , moze nie szybko ale za jakis czas znowu pojawią sie jakies tytuły które chętnie bysmy sobie ograli na pecetach

Chyba nie zrozumiałeś, co chciałem przekazać. Przecież na koniec napisałem o hitach PS3 i PS4, więc nie uważam, że Sony nie miało dobrych gier, bo to nieprawda. Po prostu większość wyszła na poprzednie konsole, albo także na PC, dzięki którym mogłem je ograć, albo będę mógł to jeszcze zrobić w przyszłości. 
Gdzie tu hipokryzja? Akurat podane przez Ciebie można było ograć na PC, albo na wcześniejszych konsolach. 

Oczywiście, że moja opinia jest subiektywna, bo obiektywizm w ocenianiu gier tak naprawdę nie istnieje.
Nadal uważam, że te gry, które obecnie zapowiedziano, to nic wartego uwagi, albo dla konkretnej niszy graczy, w tym wypadku chodziło mi o Gran Turismo 7, czyli dla niszy miłośników samochodówek. Nie wiem, czy gra będzie dobra, bo nie jestem jej targetem. 

Jeżeli Sony zapowie coś wartego uwagi, to może wtedy będę żałował ich decyzji o wyłączności, ale od premiery PS5 coś im nie idzie. 😁

Edytowane przez Gordek
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ja kocham te clickbaitowe nagłówki PPE, byle tylko ktoś wszedł, byle się klikało. :E  W artykule nie ma nic o powrocie gier Sony na PC. Mowa jest o "emulacji" dla chętnych, ale tytuł sugeruje, jakby Sony właśnie ogłosiło pecetową wersję. 

Zresztą... jak by nawet wyszła oficjalnie to i tak bym nie chciał. :E 

Opublikowano
3 godziny temu, Jaycob napisał(a):

Jak ja kocham te clickbaitowe nagłówki PPE, byle tylko ktoś wszedł, byle się klikało. :E  W artykule nie ma nic o powrocie gier Sony na PC. Mowa jest o "emulacji" dla chętnych, ale tytuł sugeruje, jakby Sony właśnie ogłosiło pecetową wersję. 

Zresztą... jak by nawet wyszła oficjalnie to i tak bym nie chciał. :E 

Ja od czasów laba powtarzam, za link do pepełe powinny być darmowe wczasy w Bieszczadach :) 

• Like 1