Radio Tirana 1 770 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Jak dawali dwuletnie gry w cenie nowości to czego się spodziewali? 2
Gordek 58 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Tylko tak obiektywnie patrząc, to na chwilę obecną jakich gierek nie zobaczymy na PC? Ghost of Yotei, AstroBot z już wydanych i nowy God of War, Wolverine z zapowiedzianych. Tylko szczerze mówiąc to żadna strata. Albo to kontynuację, ale gry dla specyficznej niszy graczy. Większość ich hitów, to były exy z PS3 i PS4, z PS5 Pro, to chyba nic nowego, wartego uwagi nie było. 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Chwila obecna mało kogo interesuje. Raczej w przyszłości może być coś ciekawego.
DITMD 1 614 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca Dla mnie to jest strata, pograłbym sobie w Yotei, nowego God of Wara, Wolverine na PC.
Gordek 58 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca W dniu 22.06.2026 o 20:55, DITMD napisał(a): Dla mnie to jest strata, pograłbym sobie w Yotei, nowego God of Wara, Wolverine na PC. Tylko, czy są to na tyle ciekawe gry, wręcz hity, dla których kupisz PS5? No właśnie, a chyba Sony się tak wydaje.
STALKER 173 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Ten Volwerin ma strasznie lipną grafe wygląda mocno tandetnie. 1
azgan 2 150 Opublikowano 2 Lipca Autor Opublikowano 2 Lipca https://ithardware.pl/aktualnosci/porty_pc_marketing_pieniadze_dyrektor_playstation_strategia_sony-52218.html "Kupujecie" to pierdololo 🙄🤭?
azgan 2 150 Opublikowano 25 Sierpnia Autor Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Już oficjalnie potwierdzone stanowisko Sony w sprawie Te tytuły PlayStation nie trafią na pecety. Sony potwierdza https://ithardware.pl/aktualnosci/sony_potwierdza_tytuly_playstation_pecety-53481.html Edytowane 25 Sierpnia przez azgan
sideband 3 386 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Poza GT7 to raczej mało kogo reszta interesuje 3
Kadajo 10 732 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Nie chcą naszych pieniędzy to ich sprawa, zobaczymy jak będą za dwa lata pisać
Radio Tirana 1 770 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Za 2 lata możemy już mieć używalne emulatory PS5, więc kto będzie chciał, to sobie uruchomi na komputerze Ghost of Yotei i nawet tego God of Wara Laufreya. Tylko wtedy Sony nie dostanie ani grosza, ale to już ich wybór.
Godlike 1 078 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Mi szkoda jedynie GT7, niby ściganek na PC sporo, ale te dobre to jednak wszystko mniej lub bardziej hardcorowe simy albo mega uproszczone arcade, a brak czegoś dobrego pośrodku bo FM z 2023 roku to trochę nie wypal, niby w przyszłym roku wychodzi jakiś nowy simcade na PC - Endurance Motorsport Serie, ale jednak GT7 to byłoby coś, duża społeczność w około gry + gra cały czas ma wsparcie i coś się w niej dzieje no i też sprawdzona marka. A bez Ghost of Yotei jakoś przeżyję, mam murzyna od Ubi 1 1
slafec 197 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Nowa drama z udziałem Sony. Zablokowali płatny mod multiplayer do TLOU2.
Kadajo 10 732 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Uuu Sony zaczyna się bawić w Nintendo.
ODIN85 5 304 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Na uj multi do takiej gry To nie mogło się i tak udać.
Phoenix. 7 196 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września 33 minuty temu, Kadajo napisał(a): Uuu Sony zaczyna się bawić w Nintendo. Przeciez to normalne i logiczne ze beda blokowac, cdprojekt tez ost zablokowal mod poniewaz byl platny. Zreszta malo kotra firma pozwlala sobie na takie mody poniewaz moze to nie wspolgrac z jasno obranym kierunkiem i wizja artystyczna co jest calkowicie zrozumiałe.
Stjepan 2 946 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Sony przekonuje w sądzie, że kupno cyfrowej gry nie oznacza własności. Społeczność znalazła 44 kontrprzykłady
JeRRyF3D 2 450 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września A płatne profile reshade na darmowego reshade jeszcze nikogo nie zainteresowały
Oldman 640 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września (edytowane) W dniu 22.06.2026 o 12:40, Gordek napisał(a): Tylko tak obiektywnie patrząc, to na chwilę obecną jakich gierek nie zobaczymy na PC? Ghost of Yotei, AstroBot z już wydanych i nowy God of War, Wolverine z zapowiedzianych. Tylko szczerze mówiąc to żadna strata. Albo to kontynuację, ale gry dla specyficznej niszy graczy. Większość ich hitów, to były exy z PS3 i PS4, z PS5 Pro, to chyba nic nowego, wartego uwagi nie było. Od tej twojej obiektywnosci to wieje subiektywnoscią na kilometr o każdej grze mozna powiedzieć ze to "gra dla specyficznej niszy graczy", wiec to takie troche gadanie.... historia zatoczyła koło, kiedys nie było flagowych gier single z Playstation na PC, potem przez jakiś czas były, dzięki temu mogłem sobie np przejsc Uncharted , God of War czy Spidermana bez kupowania lub pożyczania konsoli i fajnie sie bawiłem . a teraz znowu bedzie czas w ktorym flagowe singlowce z PS-a będą eks-ami. Ale nie bede teraz hipokrytą i nie bede gadał ze nic sie nie stało bo sie stało. Moze nie od razu , moze nie szybko ale za jakis czas znowu pojawią sie jakies tytuły które chętnie bysmy sobie ograli na pecetach Edytowane 14 Września przez Oldman 1
GTM 120 Opublikowano 14 Września Opublikowano 14 Września Ja nie widzę żadnych ciekawych gier single player od Sony na horyzoncie, jedyną taką grą był Wolverine, no ale cóż wyszło jak wyszło, po takich recenzjach i tak bym jej raczej nie kupił. 1
azgan 2 150 Opublikowano 15 Września Autor Opublikowano 15 Września 8 godzin temu, GTM napisał(a): Ja nie widzę żadnych ciekawych gier single player od Sony na horyzoncie, jedyną taką grą był Wolverine, no ale cóż wyszło jak wyszło, po takich recenzjach i tak bym jej raczej nie kupił. Bo nie ma i w zapowiedzianych na przyszłość (PS5PRO/PS6) też wygląda to kiepsko na dodatek "oddali" dużego EX'a od Kojimbo, Microsoftowi a to miało być zupełnie nowe IP
Rekomendowane odpowiedzi