JohnyWol 153 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego W tym roku - cytat z trailera z początku roku. Nie było podanej dokładnej daty. 1
Dominix 618 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Możliwe że latem będzie. Akurat w marcu mam zamiar moze CS pro kupić, więc idealnie do chillowej jazdy po nurburgring i okolicach
j4z 1 873 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Fajna arcadówka to CMR2.0. Później już chodzi o AC. Smuteg 😔
Dominix 618 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Przecież ACR nie robi kunos, więc jaki drugi projekt?
j4z 1 873 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Przegląd od AI Assetto Corsa Rally jest tworzone przez studio Supernova Games Studios we współpracy technicznej z twórcami oryginalnej serii, Kunos Simulazioni. No zobaczymy, jak to będzie.
maras2574 1 223 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Godzinę temu, pieciak napisał(a): a kiedy bedzie ta swobodna jazda która obiecywali? podali jakiś konkretny termin? bo nie mogę znaleźć info.... Oby w ogóle się pojawiła
galakty 5 169 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego ACC to od początku do końca była słaba pod kątem technicznym, ale zawartość? Bardzo długo wspierali i gra była mega popularna, zwykły płaczek. 1
maras2574 1 223 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 2 GB tylko ta aktualizacja Wbijam w nową emdwóję, odpalam, łopatka i....nic, okazuje się że to manual
zozolek 405 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego (edytowane) Imo rally robi totalnie inne studio - oni siedzą cicho i miło zaskakują. W EVO głośno ryczą i finansowo ta gra bedzie katastrofą i nawet obstawiam, że porzucą ten projekt niebawem. Btw. Testował ktoś śledzenie oczu kamerką ? Edytowane 12 Lutego przez zozolek
maras2574 1 223 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 33 minuty temu, zozolek napisał(a): W EVO głośno ryczą i finansowo ta gra bedzie katastrofą i nawet obstawiam, że porzucą ten projekt niebawem. Wypluj te słowa !!!
NotQuite 114 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego 12 godzin temu, maras2574 napisał(a): No ale co na to poradzimy ? Nic @MaxxGroo A czy w tych grach o których piszesz, można rozwalić/zetrzeć oponę do zera, aż strzeli i na feldze jedziesz ? W ACE można Można od dawna już.
Dominix 618 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego @maras2574co masz na myśli że na łopatkach nie da się biegów w tym zmieniać? Normalnie się da przecież. Chwilkę pojeździłem, zmiany w hud i można pity ogarniać podczas jazdy. To porshe nawet fajnie się prowadzi.
maras2574 1 223 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 6 godzin temu, Dominix napisał(a): co masz na myśli że na łopatkach nie da się biegów w tym zmieniać? Normalnie się da przecież. Ale jak drążek zmiany biegów jest podłączony i aktywny, to na łopatkach nie zmienisz Chyba że coś w opcjach trzeba by zmienić, ale po co, pełen manual ze sprzęgłem to jest to Edytowane 13 Lutego przez maras2574
JohnyWol 153 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Nie, chyba się nie da. Albo odłączyć, albo usunac przypisania biegow dla drążka. A wydawało mi sie że pisali ze M2 miało być w wersji z manualem i automatem z łopatkami
galakty 5 169 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 11 godzin temu, Dominix napisał(a): To porshe nawet fajnie się prowadzi. Watkins Glen bez szykany? Heretyk Edytowane 13 Lutego przez galakty
maras2574 1 223 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 5 godzin temu, JohnyWol napisał(a): Nie, chyba się nie da. Albo odłączyć, albo usunac przypisania biegow dla drążka. Tak, jak jest odłączone/wyłączone, to biegi można łopatkami zmieniać 5 godzin temu, JohnyWol napisał(a): A wydawało mi sie że pisali ze M2 miało być w wersji z manualem i automatem z łopatkami I tak jest, są dwie M2, w sumie trzy 16 godzin temu, Dominix napisał(a): To porshe nawet fajnie się prowadzi. Potwierdzam Nie wiedziałem że to Porsche ma DRS 5 godzin temu, galakty napisał(a): Watkins Glen bez szykany? Heretyk Profanacja toru Edytowane 13 Lutego przez maras2574
maras2574 1 223 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Panowie, która opcja odpowiada za zmianę wyświetlacza na desce rozdzielczej ?
JohnyWol 153 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) 4 godziny temu, maras2574 napisał(a): I tak jest, są dwie M2, w sumie trzy To muszę sprawdzić raz jeszcze Widziałem, że są 2 czyli standardowa i z pakietem M Performance ale na obu miałem manualną skrzynię. Nie widziałem automatu EDIT: OK, sprawdzilem raz jeszcze i jest tylko wersja z manualem w 2 wariantach - zwykłym i M Performance. Nie ma wersji z automatem Edytowane 13 Lutego przez JohnyWol
Dominix 618 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, maras2574 napisał(a): Panowie, która opcja odpowiada za zmianę wyświetlacza na desce rozdzielczej ? To cycle MFD UP powoduje ze to okno: bedzie sie zmieniac jak widzisz na samym dole rozne ikonki, to to mfd up przeskakuje z pierwszej czyli tabela czasow, do ustawien auta, ustawien pitu czy zmiany efektow ffb. Jak jestes na tej co teraz dalem czyli ustawienia auta, zmiana performance mode zmienia ustawienia auta co czesto na desce zmienia wlasnie tryb co bedziesz widzial na przykladzie tego prosiaka: zmiana na 3 to normal a 1/3 to track Wyaje mi sie ze bawienie sie przez to menu jest latwiejsze niz bindowanie perf mode osobno. 1
JohnyWol 153 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego No to jest właśnie ta opcja ze screena czyli Cycle MFD Up i Cycle MFD Down żebyś mógł zmieniać zakładki lewo i prawo. Do tego musisz przypisać sobie jeszcze strzałki góra, dół lewo i prawo z tego menu UI abyś mógł sobie już konkretne ustawienia wybierać jak właśnie Performance mode czy przestawiać zakładkę Electronics i Electrics bo to też są 2 różne rzeczy (pod Electrics masz sterowanie światłami, wycieraczkami, zapłonem itd)
halfi 7 Opublikowano 13 Lutego Opublikowano 13 Lutego (edytowane) Mishy coś słabo idzie na nordzie a jak wasze czasy? Edytowane 13 Lutego przez halfi
maras2574 1 223 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) W dniu 13.02.2026 o 17:32, Dominix napisał(a): To cycle MFD UP powoduje ze to okno: To mam ogarnięte MI chodziło o zmianę widoku zegarów Edytowane 17 Lutego przez maras2574
JohnyWol 153 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Nie kazde auto ma, ale np. M4 ma chyba 3 ekrany zegarów. Z głowy ci nie powiem, ale chyba najszybciej bedzie jak sobie odnajdziesz w ustawieniach klawiszy opcje odpowiedzialne za zmiany ekranów i poeksperymentujesz. Przypisz sobie jakies klawisze na klawiaturze i zobacz czy powodują zmianę, jak nie to wybierz kolejne opcje odpowiadające za zmianę ekranów i w końcu trafisz. Nie ma tych opcji odpowiedzialnych za zmianę ekranów aż tak dużo, w max kilkanaście minut możesz sobie to ogarnac 1
maras2574 1 223 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Tak, nie każde auto to ma. O to chodzi, ale gdzieś widziałem że zegary też można zmieniać
Rekomendowane odpowiedzi