Assetto Corsa EVO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Zostaw włączony profil xmp i niżej masz opcję "system memory multiplier" ustaw tam DDR4000 lub np DDR3800 wtedy ram powinien ruszyć na timingach z profilu xmp ale z niższym taktowaniem -
Przez LeBomB · Opublikowano
W przypadku bloków wystarczy skrzynki pocztowe zamienić na coś w rodzaju paczkomatu lub skrzynek, które taki robot mógłby obsłużyć. A jak padnie system odpowiadający za skanowanie kodów, to kurier dostarczy Ci paczkę? -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Klakier1984 przeliczono tylko kilka gdzie były wątpliwości, co sprawiało, że logicznym byłoby przeliczenie wszystkiego ponownie i wyciąganie konsekwencji względem czynu, a nie względem tego na czyją korzyść lub niekorzyść czyn był wykonany. No ale jak chce się wokół tego od razu robić wojenkę polityczną na zasadzie "bo tamci" to nie ma co liczyć na jakikolwiek rozsądek i wyciąganie wniosków. -
Przez duniek · Opublikowano
ja jednak wole zwykle allegro czy lokalnie: - sprzedalem dzialajace pamieci - gosciu mowi ze jedna nie dziala - odeslal w zwyklej kopercie bo i tak nie dzialaja (jedna sie zgięła w banan ) - wartosc bardzo mala - odrzucilem reklamacje - allegro POK mu oddalo kase a ode mnie nie chcieli zadnej kasy - sprzedalem plyte głowną - tak samo jak wyzej, gosc odeslal w małym kartonie (ja wyslalem w podwojnym) mobo za 600zł - tylko dodatkowo plyta miala ryse 5cm od spodu - na 100% nie bylo tego wczesniej bo mialem zdjecia, reklamacja odrzucona z mojej strony - allegro znowu oddalo kase kupujacemu podtrzymujac ze ma racje tak jakby, ale ode mnie niechcieli nic podsumowanie kupujacy nie stracił nic (co najwyzej na odesłanie) sprzedajacy (ja) zyskalem bo mam towar ktory dalej jest cos wart jakby to bylo na olx to nie mialbym ani kasy ani towaru -
Przez Send1N · Opublikowano
W takich zastosowaniach to nawet przez przez kolejne 6-8lat nie będzie się dusić/mulić
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi