PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Slayer · Opublikowano
Noo tam się robiło nielimitowane resety, wbijalo sie max lvl, robilo reset, dostawalo iles tam punktow wiecej i znowu to samo. I czlowiek gral i sie cieszyl, ze jest w co grac! ; D -
Przez @MUZ · Opublikowano
Nie wymiękaj i graj dalej : ) Dotarłem właśnie do RC, a gram bez żadnych bonusów - skradam się, omijam wrogów, walczę tylko jak muszę. Dla mnie robi się zupełnie nowa gra z tego. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Głupie to trochę.Ci główni na raz zawsze są. -
Przez VRman · Opublikowano
dobry wyrok?! Dla 90% Polaków za to ważna jest wolność bez terroryzowania przez osoby z problemami psychicznymi. Tolerancja? TAK. Terror, przymus i kary - NIE Najgorsze jest to, że to są potężne prezenty dla ruskiej agentury w okresie, w którym Polska jest zagrożona przejęciem władzy przez ruskie pacynki. A wtedy ten wyrok zaszkodzi milionom Polaków. Wszystkim. Bo w jakimś tam promilu lub procencie podniesie popularność Brauniarzy. Wyrok szkodliwy miliony razy bardziej niż pożyteczny dla jednej osoby, która dostała "przepraszam". Za to niewinne osoby ze szkoły straciły czas i koszty procesowania się, a wszyscy Polacy mogą stracić kraj. De-bi-lizm! -
Przez Jaycob · Opublikowano
W grze masz bossów fabularnych, których po ubiciu można farmić dla matsów na sety i pancerze. Do tego dochodzą misje poboczne, gdzie walczysz z ich mocniejszymi i szybszymi wersjami. Niby to opcjonalny content, ale dla zwykłego śmiertelnika takiego jak ja, który nie jest kosmitą pokroju ONGBALA , to w zasadzie mus, żeby podbić staty, zdobyć exp czy lepsze przedmioty.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi