Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Phoenix. napisał(a):

A ponoc mial tego nikt nie kupowac w takiej cenie jak tu pisali, a tu sie ladnie sprzedaje i cena rosnie :red:

Będzie prosię za 10tyś to i tak będą ludzie kupować bo sporo jest typa co po prostu sra kasą :E

• Upvote 1
Opublikowano
W dniu 25.09.2026 o 15:02, ODIN85 napisał(a):

To kup to tysiaka zarobisz:wariat:

Nigdzie w europie nie ma regularnie dostępnych prosiaków po msrp 899e.  Jedynie okazjonalne rzuty, jak wygrasz los na loterii lub masz cynka, że paleta wjedzie na sklep zaraz :E

• Upvote 1
Opublikowano

W sumie z ciekawości sprawdziłem czy ma to jakikolwiek związek z GTA 6 na podstawie Series X i chyba nie ma najmniejszego. Sam Series X też podrożał w ostatnim czasie, ale na OLX używki chodzą po ~1300 zł. Sądziłem że da się już to opchnąć po cenie zakupu 6 lat temu, ale chyba nie ma na to szans %-)

Opublikowano

Oczywiście że się da, kilka dni temu kolega sprzedał za 2500 XSX, a to co wisi za 1500zl to chyba jakiej „fejki” ;) 

Po 6 latach sprzedał drożej niż kupil. 

I też mi mówił to tych XSX za 1500 to powiedziałem żeby nie był głupi i wstawił normalnie. 

Opublikowano
16 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Zaraz premierowy model opchnę za więcej niż kupiłem:cool:

.

Bez problemu a śmiałeś się jak sprzedałem PS4 PRO z grami i kupiłem za to nowe PS5 na premierę a później zrobiłem to sano z XBOX ONE X przesiadając się na Series X :hihot:. Na premierę ceny były piękne :lovin::balon:

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Jeszcze niech kartki na żywność wrócą
    • Czy ktoś może gra na TV z androidem w gry przez Amazon Luna ? Mam TV z androidem, podłączony pad, zainstalowałem lune jako aplikację z stąd : https://www.apkmirror.com/apk/amazon-mobile-llc/amazon-luna-android-tv/  Gry mało wymagające np. "Space Metal Mania" działają fajnie, ale wszystkie gry AAA mają z 10FPS . Jak włączymy wbudowany benchmark np Assassin Creed to pokazuje około 60FPS ale to się ma nijak do gry.   Chciałem pograć w np. w StarWars Outlaws ale jest pokaz slajdów . TV to Philips 820 Oled. 
    • Bez problemu a śmiałeś się jak sprzedałem PS4 PRO z grami i kupiłem za to nowe PS5 na premierę a później zrobiłem to sano z XBOX ONE X przesiadając się na Series X . Na premierę ceny były piękne 
    • userKamil już pokazał, kto to kupuje, więc dajcie sobie spokój.
    • Korzystam z kończącego się urlopu, od jutra wskakuję w normalny tryb więc skończy się granie po X godzin dziennie.   Gra wciąga - o to właśnie chodzi. Kończąc jedną ścieżkę od razu chce się wskakiwać do kolejnej i dowiedzieć się, co robili inni protagoniści kiedy ja robiłem swoje. Walka ewoluuje, w ścieżce Caia było stosunkowo łatwo - taranem można było wygrać większość walk, ale w ścieżce Dietricha było sporo pojedynków, gdzie trzeba było umiejętnie wykorzystać pole walki i dostosować swoje jednostki do przeciwników; bywały też unikalne scenariusze, gdzie np. musiałeś eskortować grupę cywilów podczas walki, i musiałeś tak manipulować przeciwnikiem, by skupiał ogień na Tobie, bo jak zginęli cywile to kaplica i misja oblana. Jedną z misji ukończyłem z masą szczęścia, tylko dzięki temu że miałem aż 4 magów/healerów którzy po prostu utrzymali przy życiu moich głównych DPS'ów i leczyli się nawzajem. Zakładam, że w kolejnych ścieżkach będzie coraz trudniej - i ciekawiej.    Przeskok z takiego Dawnwalkera na Fire Emblem rzeczywiście może być trudny, bo to zupełnie inny typ gry i zupełnie inny sposób opowiadania historii. Japońskie gry uwielbiają bawić się w system ścieżek/protagonistów, gdzie każda opowiada swoją własną historię, które są jednocześnie częścią większej historii, a potem się one w którymś momencie łączą i uzupełniają (seria Fire Emblem, Nier, Trails, Yakuza, Xenoblade itd.) - dla wielu z nich to wręcz znak firmowy.    Z tego co czytałem, w drugiej części gry będzie więcej klasycznego Fire Emblem - czyli taktyki, strategii i jeszcze więcej skomplikowanych walk wymagających myślenia. System relacji przeszedł sporo zmian, w Three Houses w zasadzie wszyscy mogli romansować z wszystkimi w odpowiednich scenariuszach, tutaj od razu wiesz kto jest kanonem a kto opcją, poza tym bondy bardzo szybko pokazują kto chce utrzymać status quo, kto chce przejść w friendship a kto chce czegoś więcej. Sądzę że to fajna ewolucja, choć bywały momenty w ścieżce Dietricha które wypadły dość... niezręcznie. 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...