Skocz do zawartości

PlayStation 5/5 PRO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Wszystkie wykupie! Wszyyyyystkie i nie pogracie w GTA! XD

Jak na razie stać cie tylko na dwie było :hihot:

Dobre dwa miechy temu jak jeszcze można było kupić poniżej 900 euro brutto w detalu pisałem, żeby brać paletami bo ceny będą tylko rosły jak ktoś zamierza januszować. Prawdziwy janusz się już wtedy zatowarował, dzisiaj to już ochłapy zostają dla spóźnionej januszerki :E 

Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

No niestety mogłem pomyśleć wcześniej. Ale myślę, ze do końca października jeszcze ze 3-4 trafie jak będę monitorował na bierząco. W sklepie sami mówili aby zaglądać co tydzień bo wpada kilka sztuk. Nie wiele ale wpada…

Ile zapłaciłeś ?

Opublikowano
4 minuty temu, userKAMIL napisał(a):

No niestety mogłem pomyśleć wcześniej. Ale myślę, ze do końca października jeszcze ze 3-4 trafie jak będę monitorował na bierząco

Na waciki zarobi, ale że ci nie szkoda czasu? na takie grosze januszować. W sumie to więcej czasu straci na to niż zarobi przy pojedynczych sztukach. Czas cenniejszy.

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Elvis79 napisał(a):

Ile zapłaciłeś ?

900€ za sztukę. 

6 minut temu, lukadd napisał(a):

Na waciki zarobi, ale że ci nie szkoda czasu? na takie grosze januszować. W sumie to więcej czasu straci na to niż zarobi przy pojedynczych sztukach. Czas cenniejszy.

Bez przesady. Kupujesz, wystawiasz i ludzie sami się dobijają. To nie jest tak, ze ja teraz jeżdzę po całym kraju za konsolami. XD

Dziś akurat z tą kartą jechałem chińczykowi zawieźć to miałem po drodze. 
Currys mam praktycznie obok i mowili, że po niedzieli mają mieć parę sztuk to zerknę. 

Finalnie pewnie te 1200-1500 za sztukę się weźmie jak faktycznie niedobory będą. Wiec nie takie grosze jak byś z 10 sztuk miał. 

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)
W dniu 20.09.2026 o 10:56, azgan napisał(a):

🙄😳🙃🤣🫣

W dniu 20.09.2026 o 18:17, Bardak napisał(a):

I może mi powiedzie, że są idioci, którzy kupują w tej cenie Pro??

W dniu 20.09.2026 o 18:20, lukadd napisał(a):

@Bardak Jeżeli by nie kupowali to sklepy by nie wystawiały w takich cenach :E Tych konsol nie ma na magazynach, znaczy są mega ograniczone ilości, dla tego takie ceny. A jakiś klient zawsze się znajdzie. Zobacz po ile są RTX 5090 i ludzie kupują :E Po ile są pamięci RAM i ludzie kupują, dyski Nvme itd.

Kupują i to z pocałowaniem w rękę a w zasadzie kupowali bo cała dostawa już się sprzedała czyli cała paleta PS5 PRO 

Teraz sobie policz 30 x i ile to jest zysku 🤑? 

11 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

900€ za sztukę. 

Bez przesady. Kupujesz, wystawiasz i ludzie sami się dobijają. To nie jest tak, ze ja teraz jeżdzę po całym kraju za konsolami. XD

Currys mam praktycznie obok i mowili, że po niedzieli mają mieć parę sztuk to zerknę. 

Finalnie pewnie te 1200-1500 za sztukę się weźmie jak faktycznie niedobory będą. Wiec nie takie grosze jak byś z 10 sztuk miał. 

Trzeba być debilem żeby nie zarobić jak jest okazja, to jest łatwy hajs przy czym za sprzedanie 1 czy 2 sztuk to kokosów nie będzie 😉

11 godzin temu, lukadd napisał(a):

Przy pojedyńczych to też nie będą takie grosze ale sam musiałby kupić najpierw za te 3200 zł żeby sprzedać za więcej;D

Screenshot-20260925-090338-Samsung-Brows

Edytowane przez azgan
Opublikowano
1 godzinę temu, Radio Tirana napisał(a):

Godzinę temu była błyskawiczna promocja na PS5 Slim z napędem, dodatkowym padem i FIFĄ 27. 2518 zł. 

Pepper rzucił się, jakby konsolę pierwszy raz na oczy widział, po 3 minutach nie było co zbierać. 

Pewnie są już dawno wystawione za 3499 zł (łatwo policzyć ile z tego jest zysku na czysto) 😉🤑

Opublikowano
12 minut temu, Sebastiansbk napisał(a):

Jprl ale nas rżną w Polsce, cena ps5 pro to 5500,najniższa za nowa konsole, jestem teraz na sycylii i w Palermo jest. To 899 eurosow czyli po dzisiejszym kursie to jakieś 3900 zł, to jest kpina i zwykle skur....wo. 

To kup to tysiaka zarobisz:wariat:

Opublikowano
21 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

900€ za sztukę. 

:hihot: