Oby ludziom odblokowali questy fabularne i nie usunęli sejwów i to będzie dobrze. Ludzie czekają na tego hotfixa jak na zbawienie i dostaną kapciem po gębach na oprzytomnienie kiedy okaże się, że hotfix może tak ekstra jako bonus psuć coś co działało i tego się obawiam najbardziej.
Tylko tu się rozchodzi o to, że ja nie mam zamiaru odpinać szajsu spiętego na USB i nie mam zamiaru przełączać się na core boost ze sztywnego zegara. Po odpięciu hubów, kopiarki, daca i normalnie z cpu na auto to działa. Obecnie mogę obsadzić satę ale wywaliłem rack na dyski 3.5 i to była dobra decyzja ( tak ukręce je na usb xD) teraz przy zamkniętej budzi obsadzonej arcticami wlot/wylot p14@1000 rpm (nie licząc tych na chłodnicy te idą trochę wyżej) jestem wstanie wpompować blisko 400W w budę i grafa ma coś 1.5k rpm i nie przekraczam 80 stopni na HS delta coś 18 stopni w dodatku do Hroizona FW a buda to już mocno stary Korsarz 780T.
Kurde niech te 9800X3D tanieją szybko, bo potrzebuje 870E a nie zarzynam B550 na sposoby jakim się ludziom w AMD nie śniło.
Rekomendowane odpowiedzi