PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rzymo · Opublikowano
Moje skromne zdanie: - mam pierwszy wypust CAL, Senki HD-330 i droższe HD-560, - mam SB X G5 oraz G6 (jedna karta podpięta do mini-pc, druga do głównego pc). Na moje ucho każdy konfig gra b. podobnie - duużo lepiej niż integry ALC 892/897, zwłaszcza w zakresie niskiego pasma. Mocy aż nadto, dla wszystkich tych słuchawek. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@green1985 miałem to samo co Ty na oledzie C2 42" 4K 120Hz. Zmienialem kable, podłączyłem TV do odrębnego źródła zasilania, z listwą i bez. Nic to nie dało. W końcu kupiłem kabel optyczny HDMI i to rozwiązało problem całkowicie. Od tego momentu nigdy więcej ten problem nie wystąpił. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Już się da przejść fabułę bez edytora. Pobocznych nie trzeba wszystkich robić. A jak komuś mało to można mapę zwiedzać. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Wywodzić się wywodzi. Co nie znaczy, że pisałem o tym w kontekście Szwecji i jak potoczyły się jej późniejsze losy. Korwinowskiego raju tam nie było, ale wydatki publiczne w relacji do PKB mieli niższe niż w USA i Europie przez długi czas. Czego dalej nie rozumiesz? Desperackie to są twoje próby dowartościowania się na każdym kroku i zarzucanie innym, że czegoś nie widzą. Tak jak tutaj poniżej -
Przez Camis · Opublikowano
Ale się gotuje, pisiory ładnie usiedli na swoich, cisną teraz w komentarzach Ziemkiewicza i Warzeche. Ziemkiewicz pojechał po Nawrockim na antenie Republiki. +18 bluzgi:
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi