@green1985 I te V12 Bo to są auta z duszą Nie tylko BMW zresztą
Mam znajomego mechanika (dziś ma swój warsztat z certyfikatem BMW) i on to bydle V12 wsadził do e30 cabrio ! Ścianę grodziową trzeba było lekko przerobić żeby ten motor tam wsadzić Na tamten czas były takie dwie w Polsce po takim swapie Ma ją do dzisiaj. Strach tym jeździć. Pewnie dlatego nikomu jej nie daje
Co do laptopów na kołach....ech...nie ma co gadać. To jest upadek prawdziwej motoryzacji Jak zobaczyłem kiedyś na drodze Porsche z zielonymi blachami, to chwyciłem się za głowę i sam do siebie powiedziałem że świat się kończy !
Co do starych aut, taka anegdota z życia wzięta:
Byłem w 2019 na weekendzie F1 w Austrii, na Red Bull Ringu. Siedzimy sobie z kumplem koło namiotu, nagle jakiś chałas, słychać jakiegoś podpitego Niemca koło samochodów. Wszyscy wstają, patrzą o co chodzi, a tam gość w wieku, nie wiem, 55-60 lat?, wyzywa beemkę stojacą obok mojej. Nie pamiętam już modelu, ale jedna z nowszych wtedy. Potem podchodzi do mojej e36, klepie ją i krzyczy, "to jest auto, a nie jakieś czterocylindrowe gówno w dieslu" Leje z tego do dzisiaj jak sobie przypomnę
Rekomendowane odpowiedzi