PlayStation 5/5 PRO
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
"Kiedyś to było... " 🤭😉 "Lepiej ?" Też czekam I na razie jest to jedyna "gra" (interaktywny film) na Unreal Engine 5 która tego dokonała -
Przez wallec · Opublikowano
Troszkę za duża średnica pod wąż, ale chyba będzie działać. Jeszcze zacisk z castoramy i można szukać bloku. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Tak, zwolnił niepotrzebnych ludzi z budżetówki którzy zajmowali się niepotrzebnymi rzeczami. To tak jak u nas w państwówce w latach 80 było zatrudnionych 10 osób (z powodu nakazu zatrudnienia) do pracy w której potrzeba max dwie osoby. Efektywność. Dlatego nasz przemysł nie był konkurencyjny. Na bruk w Argentynie nadaje się miliony osób, z powodu “zasiedzenia” socjalem, którzy nie rozwijali się. To nie jest tak że nie ma pracy albo nie ma czego robić. I tak jak w artykule było napisane, Argentyna jest odcięta od rynków finansowych. Żeby zbalansować pomysły Mileia mogliby dostać wsparcie z zewnątrz ale niestety nie mają jak. A, czyli podanie 4 czy 5 danych na temat gospodarki to jest skrętne ukrywanie jej stanu to nieźle To są krótkie artykuły, a nie obszerny wykaz o stanie gospodarki który musiałby zapisać się na 30 stron w PDFie. Najważniejsze czynniki są z prospektem rozwoju, którego nigdy za czasów Peronistow nie było. -
Przez Keleris · Opublikowano
Dziadzia na procesorze całkiem dobrze sobie radzi, generalnie ustawiłem pbo +200 i curve -30 - niestabilność jak się pokaże to szybko się dowiem bo praktycznie 90% używania pc to jest pulpit. -
Przez Keleris · Opublikowano
Ledy miałem w moim zamyśle mieć wyłączone, ale już zamówiłem Thermalright TL-D14S argb - obudowa wentylatora ma trochę inny odcień ale w praniu się sprawdzi jak to będzie wyglądać.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi