Tak jak Odin piszę - dawać.
Polski dla mnie nie ma znaczenia, tłumaczenia zazwyczaj są tragiczne, o lektorze nie wspominając, bo to już w ogóle żenada jakościowa.
Patrząc na patch note, żadnych poprawek dotyczących rtx nie ma, więc stawiał bym na "wspaniałe" sterowniki nvidi. Od jakiegoś czasu nie działają najlepiej
Dosłownie minuty temu napisałem, że wcale nie jest pewne, że trumpiści oddadzą władzę, bo Demokraci są tak nędzni i tak odpychający, że nawet Vance może wygrać prezia a inne ruskie dupolizy parlament. Newsom nie jest nielubiany. Go prawa strona postrzega dokładnie tak dobrze jak lewa postrzega Trumpa. Nic. Kompletnie NIC się nie nauczyli po wyborze Clintonowej i Kamali. Absolutnie nic. Aż się mi na dole okularów niemal pojawiają żółte napisy z teorią spiskową, że ktoś to robi specjalnie, żeby nie było na kogo głosować.
Newsom to jest porażka. Nie uczą się od naszych, a by mogli. Wystarczyło wyciągnąć jakiegoś ex-kibola, którego nikt nie zna i cyk - wygrał. A Demokraci nie rozumieją, że żaden ze znienawidzonych polityków z ich obozu nie da rady przeciągnąć na swoją stronę tych po środku i tych po prawej, którzy ostatnio głosowali na Trumpa na zasadzie "byle nie Kamala".
Rekomendowane odpowiedzi