Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, Roman_PCMR napisał(a):

@Element Wojny Ze niby mam pisac ze nie lubie np AC: Origins bo DEI jak wtedy nie bylo DEI? :E 

AC: Orgins, Odyssey czy Valhalla sa wolne od elementow DEI

Odyssey może nie jest DEI, ale jest tam jedna piramidalna bzdura jak gramy Kassandrą. Chodzi mi o kwestię udziału jej w olimpiadzie w dyscyplinie Pankration (grecka sztuka walki). Oczywiście nie mogłaby w nich wziąć udziału, bo tak jak jeszcze było do niedawna na nowożytnych Olimpiadach, kobiety nie startowały razem z mężczyznami. Panie w Grecji miały swoją olimpiadę, która odbywała się również w Olimpii, jeśli dobrze pamiętam bodajże wcześniej, przed tą dla mężczyzn.

Jeśli ten AC Shadows będzie fajny, to se pogram, czemu nie. Oczywiście kupując to po premierze i na jakiejś przecenie... tak jak wcześniej Odyssey i Valhallę.

Opublikowano
13 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Nie zagrasz, oficjalnie będziesz sweet baby kolego.

image.png.102d895803d1cf646ab3ee28acdd0f5a.png

Sweet baby jak ty? Nigdy!

Ja mam honor i ogram na piracie. Ty jestes krypto fanem, pewnie juz masz pre download na dysku. Ehh ci krypto-lewacy....

Opublikowano

Można zrobić grę oczywiście historyczną o 18 wiecznym USA w którym niewolnikami są biali a murzyni ich właścicielami i na tej podstawie zażądać od murzynów odszkodowania i przeprosin , może to być kolejny AC 

Nie rozumiem dlaczego nie zostawili tylko tej babki a murzyna mogli wyciąć i gierka już by się sprzedała

• Upvote 1