Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
ok, czyli on pisał na odwrót, że jezeli nie ma DLAA, a nie ray recons. Źle zrozumiałem. W zasadzie to zapomnialem, że nie jest newbie. Pomyslalem, że utożsamia DLAA PT z ray reconstruction(w sensie jezeli nie ma tej opcji to wystarczy ze wrzuci DLAA i bedzie mial tą sama jakosci). Zapomnialem, że Seb sie zna -
Przez Adikon · Opublikowano
BF od samego początku grzał cepa mocniej. Tak czy inaczej @Slayer nie masz co się martwić o temperatury. Też mam 25-26 stopni w pokoju, bo 3 monitory też wytwarzają ciepło i ja się grzeję jak toruję na symulatorze 😆. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zhao okno w budzie sobie okleisz czarną folią 3M mnie się też średnio widzi. Akurat jest sztuka dla Ciebie, do tego 3K taniej niż w Twoim ulubionym owocowym sklepie haha https://www.multicom.no/asus-gk-asus-pcie-rog-matrix/cat-p/c/p1006390615 EDIT: kurde ten RTX 6000 z rabatem by wyszedł 36K PLN -
Przez Mpro · Opublikowano
@ITHardwareGPT Co lepsze do grania bez DLSS i innych bajerów, czysty raster wyłącznie w 2560x1440. Gigabyte RTX 5070 Ti gaming oc za 4100 zł za Gigabyte RTX 5080 gaming oc za 6000 zł ?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi