Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Ja to samo, katastroficzne zawsze wciągają bo zawsze dużo się dzieje mimo że w większości przypadków jest tam cała masa bzdur, zawsze interesowały mnie niszczycielskie zjawiska pogodowe, po prostu dobrze mi się takie coś ogląda bez zwracania uwagi na scenariusz W Migration jest jeszcze więcej bzdur i tak jak wspomniałem jest za krótki ale i tak obejrzałem z zaciekawieniem do samego końca bez żadnych przerw -
Przez Grolshek · Opublikowano
Warto jeszcze się dalej z tym bawić czy już jest ok? -
Przez Dimazz · Opublikowano
Cavill jako nieśmiertelny. Przypomina Neo albo głównego bohatera z RE4 https://www.filmweb.pl/news/"Nieśmiertelny"%3A+Henry+Cavill+na+pierwszych+zdjęciach+z+planu-164926 -
Przez Kyle · Opublikowano
Kumpel kupił kilkunastoletniego Opel Zafira chyba z ~2000 roku (także było to już jakiś czas temu) z przebiegiem chyba ze 160 000 kilometrów. Benzyna 1,8 litra (wolnossąca). Mówię mu: wymień wszystkie płyny (olej silnikowy szczególnie) po zakupie. Rok po zakupie dopiero pojechał wymienić olej. Byłem przy tym, jak mechanik pokazywał jego filtr i olej - olej to była gnojówka, a filtr oleju był wręcz ściśnięty, bo oczywiście zagnojony. ... to auto jeździ do dzisiaj. Teraz zrób coś takiego współczesnemu Oplowi z Turbo benzyną o pojemności 1,4litr - to byłoby dla takiego nowego silnika (i osprzętu typu turbo czy inne GPF): ... czemu więc nie tępisz siebie? -
Przez leven · Opublikowano
Ale jajca. Ta książka jest o kant stołu ... Wystarczyło znowu iść do kwatermistrza we Wrońcach i kupić karty (które już wcześniej kupiłem ) Kolekcja kart zrobiona Podejrzewam, że kwatermistrz miał karty, które również dotyczą kart z Novigradu i Skellige.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi