Nintendo Switch 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miki333 · Opublikowano
Witam, zakupiłem wiedźmina 3 next gen, mam pytanie następujące: mianowicie da się grać na niższej rozdzielczości niż tą co posiadam, z detalami wszystkimi ustawionymi na minimalne , natomiast sprawdziłem temperatury podczas gry w programie HWmonitor i GPU się nagrzewa do 90 stopni a CPU podobnie, jestem posiadaczem laptopa Asus x556uqk. Czy mogę z takimi temperaturami grać? Nic się nie uszkodzi? To normalne temperatury jak na taki sprzęt i taką grę? Przy mniej wymagających grach temperatury oscylują po 70 parę stopni ,max dobijają do 80 paru. W maju tego roku wymieniałem w serwisie dysk na SSD , czyścili mi również laptopa w środku z kurzu i wymieniali pastę, sterowniki zaktualizowane. Bardzo bym chciał pograć ale się trochę obawiam że coś się uszkodzi. Nie martwić się niczym? Z góry dziękuję za odpowiedź. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
kwestia podejscia do projektu - dla jednych na pewno, bo traktuja go jako kolejna, jedna z wielu gier AAA+, dla innych najwiekszy "gamingowy crowdfundingowy" projekt, rzadzacy sie wlasnymi zasadami. pierwsi czekaj na wersje "finalna", ktora nigdy nie wyjdze, a drudzy od lat uczestnicza w jego tworzeniu. dla pierwszych oksymoron, dla drugich normalny etap projektu -
Przez raul_ole · Opublikowano
Ciekawe kiedy będą w sklepach od ogłoszenia 7go stycznia -
Przez Amp · Opublikowano
Raczej chyba nie będzie grane ale uważam że dodatkowa karta to przeważnie lepiej jak tylko integra ale to laptok więc pewnie się mylę. Jak pisałem wcześniej zastosowanie to głównie net i multimedia. Z tego co wiem to ma właśnie starego HP, moja siora ma lenovo już chyba ponad 10 lat i jedynie dysk tam wymieniłem bo padł. Dawno temu poleciłem komuś samsunga i też do tej pory działa. Znajomy chce zmienić bo niestety to staroć choć jeszcze działa i mu nawet zamiast visty win 7 zainstalowałem to jednak słaby już jest i nie ma sensu inwestować w niego dalej. Tyle tego na rynku jest że łeb boli a ja jestem stacjonarny i do tego raczej intelowiec i nvidiowiec choś miałem przesiadki na czerwonych więc moje preferencje mogą mi zaburzać osąd co do takich przenośnych sprzętów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi