musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, Isharoth napisał(a): LCD z HDR, to nie ma prawa bytu HDR jest tylko w doku, chyba...
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Póki co super:) Chat na plus, do tej pory musiałem używać telefonu do rozmawiania w czasie grania. Mario Horizon wygląda kozacko, nie mogę się doczekać. Jasne, że postęp graficzny jest taki sobie, ale sama wyższa rozdzielczość będzie robić robotę. To jest Nintendo, od Wii mają gdzieś wyścig graficzny i mi to pasuje. Jeszcze niech pokażą Mario 3d i niczego więcej mi nie trzeba.
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, musichunter1x napisał(a): HDR jest tylko w doku, chyba... Nie, pisali że ekran na konsolce też. Ale wiadomo jak to będzie wyglądać na LCD Mimo wszystko cieszę się ze wsparcia HDR. Bo często gram na moim monitorku.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Transfer save'ow z S1, mega. 5 czerwca!!! 1 2
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia ten motyw z kamerami i integracja w gry srednio mi sie podoba. ciekawe jak to rozwiaza jak moje 2 chlopaki razem graja na 1 konsoli.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ej, może Nintendo nie używa rdzeni AI do tylko DLSS, ale również innych funkcji? Mogliby w ten sposób usprawnić gry obsługujące kamerkę oraz inne odczyty i co tam jeszcze...
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Pięknie - Zelda w wyższej jakości i liczbie klatek. Dobrze, że poczekałem. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia A gdzie Xenoblade??? Przeciez Xeno od reki powinny dostac te upgrade'y! 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Totk w 60fps? Będę grać. Serio, tej grze tego brakowało.
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Aha teraz mam 30 minut oglądać stare gry. 1
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Element Wojny napisał(a): A gdzie Xenoblade??? Przeciez Xeno od reki powinny dostac te upgrade'y! Będzie. Wiadomo, że nie mogli od tego zacząć, to w sumie mała marka w porównaniu z zeldą i innymi.
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Mam nadzieję, że będzie dodatkowy tryb 30-40fps dla oszczędzania baterii
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Henryk Nowak napisał(a): Będzie. Wiadomo, że nie mogli od tego zacząć, to w sumie mała marka w porównaniu z zeldą i innymi. A jednak nie było. No ale może się pojawi potem. Tylko ciekawe ile te upgrade będą kosztować...
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Ogromny zawod w temacie Xeno. Najwieksze open worldy w historii Switcha, nic w temacie upgrade'u.
Reddzik 2 762 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Elden Ring! i to w 2025 Edytowane 2 Kwietnia przez Reddzik
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Elden Ring! Kupię na pewno. Jak już jesteśmy w 3-party to pewnie Cyberpunka także pokażą. Edytowane 2 Kwietnia przez Jaycob
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): 4k@60fps na switchu, wow DLSS Performance pewnie, bo 1 piksel do 4 ładnie się skaluje Ale jeśli ma to być ręcznie dostosowane, z profilem DLSS dla każdej gry to może wyglądać świetnie. Edytowane 2 Kwietnia przez musichunter1x
Rekomendowane odpowiedzi