Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Isharoth napisał(a):

A jednak nie było. :E 

No ale może się pojawi potem. Tylko ciekawe ile te upgrade będą kosztować...

Jednak nie :E Ale założę się, że będzie łatka. 

Metroid 4k60 a elfem? Będzie chociaż 1080p60? 

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Ogromny zawod w temacie Xeno. Najwieksze open worldy w historii Switcha, nic w temacie upgrade'u.

Myślę, że totk jest większe. 

Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

Płatne patche teraz multiplatformy pokazują. Grubo jak byk.

Grubo. Nintendo zazwyczaj nie zapowiada gier, które mają wyjść za 2 lata, wyjątkiem był oczywiście Metroid prime 4. Poza tym to jest prezentacja konsoli a nie samych gier. Dla mnie grubo, łatki do starych gier, Mario Horizon, Metroid w 4k i na bank coś dadzą na koniec. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

wrzucaja wszystko, co ludzie juz dawno ograli na innych platformach. po cholere, dajcie ex'y. 

Oj tam w wiele jeszcze nie grałem, gorzej jak będą liczyli sobie parę stów, gdy na Steam Deck to kilkanaście zł.
Elden Ring kupiłbym, ponieważ ograłem go tylko raz na PS4P. Choć może prędzej kupiłbym Armored Core VI  :E 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a):

Grubo. Nintendo zazwyczaj nie zapowiada gier, które mają wyjść za 2 lata, wyjątkiem był oczywiście Metroid prime 4. Poza tym to jest prezentacja konsoli a nie samych gier. Dla mnie grubo, łatki do starych gier, Mario Horizon, Metroid w 4k i na bank coś dadzą na koniec. 

Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. Zobaczymy jak dalej.

Edytowane przez Tankietka
Opublikowano
1 minutę temu, Tankietka napisał(a):

Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni.

No i jeszcze 20 minut streama zostało. Jak do samego końca nie zapowiedzą kilku exów to wtedy narzekajmy, a nie z wyprzedzeniem, bo to bez sensu.

• Upvote 1
Opublikowano
Teraz, Tankietka napisał(a):

Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni.

Nie wszyscy wszystko ograli. Ja się cieszę z łatki dla TOTK.  Jest jeszcze kilka nowości. 

Opublikowano
3 minuty temu, Tankietka napisał(a):

Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. Zobaczymy jak dalej.

Nie mam klapek. Ile exow zapowiadanych na PS5 wyszło w ciągu pierwszego roku? Ratchet i soulsy remake. 

A tu nie mamy jeszcze końca streama. 

Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Lepiej niech na sam koniec wyjma jakies asy z rekawa

dodatkowo platne kamery, dodatkowo platne pady, dodatkowo platne upgrade'y, wymagany abo dla chatu

moze jeszcze oplata za naciskanie przyciskow? 

Co jest złego w tym, że pady i kamery są płatne? Kto daje abo za darmo? Jedynie szkoda, że łatki są płatne.