Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Isharoth napisał(a): A jednak nie było. No ale może się pojawi potem. Tylko ciekawe ile te upgrade będą kosztować... Jednak nie Ale założę się, że będzie łatka. Metroid 4k60 a elfem? Będzie chociaż 1080p60? 1 minutę temu, Element Wojny napisał(a): Ogromny zawod w temacie Xeno. Najwieksze open worldy w historii Switcha, nic w temacie upgrade'u. Myślę, że totk jest większe.
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Płatne patche teraz multiplatformy pokazują. Grubo jak byk.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia wrzucaja wszystko, co ludzie juz dawno ograli na innych platformach. po cholere, dajcie ex'y.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Tankietka napisał(a): Płatne patche teraz multiplatformy pokazują. Grubo jak byk. Grubo. Nintendo zazwyczaj nie zapowiada gier, które mają wyjść za 2 lata, wyjątkiem był oczywiście Metroid prime 4. Poza tym to jest prezentacja konsoli a nie samych gier. Dla mnie grubo, łatki do starych gier, Mario Horizon, Metroid w 4k i na bank coś dadzą na koniec. 1
musichunter1x 1 308 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): wrzucaja wszystko, co ludzie juz dawno ograli na innych platformach. po cholere, dajcie ex'y. Oj tam w wiele jeszcze nie grałem, gorzej jak będą liczyli sobie parę stów, gdy na Steam Deck to kilkanaście zł. Elden Ring kupiłbym, ponieważ ograłem go tylko raz na PS4P. Choć może prędzej kupiłbym Armored Core VI Edytowane 2 Kwietnia przez musichunter1x
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Yakuza 0 DC na Switcha? Nie no jakis zart...
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 2 minuty temu, Henryk Nowak napisał(a): Grubo. Nintendo zazwyczaj nie zapowiada gier, które mają wyjść za 2 lata, wyjątkiem był oczywiście Metroid prime 4. Poza tym to jest prezentacja konsoli a nie samych gier. Dla mnie grubo, łatki do starych gier, Mario Horizon, Metroid w 4k i na bank coś dadzą na koniec. Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. Zobaczymy jak dalej. Edytowane 2 Kwietnia przez Tankietka
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, Tankietka napisał(a): Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. No i jeszcze 20 minut streama zostało. Jak do samego końca nie zapowiedzą kilku exów to wtedy narzekajmy, a nie z wyprzedzeniem, bo to bez sensu. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Tankietka napisał(a): Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. Nie wszyscy wszystko ograli. Ja się cieszę z łatki dla TOTK. Jest jeszcze kilka nowości.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Dobra dajcie remake Xenosagi i bedzie ok. gamecube ..................................................................... wtf Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny
Tankietka 218 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Jaycob napisał(a): Nie wszyscy wszystko ograli. Ja się cieszę z łatki dla TOTK. Jest jeszcze kilka nowości. Też bym się cieszył gdyby nie były płatnym gównem.
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 3 minuty temu, Tankietka napisał(a): Radzę trochę klapki otworzyć. Póki co dostałeś jednego exa i płatne patche. Naprawdę, bądźmy trochę bardziej obiektywni. Zobaczymy jak dalej. Nie mam klapek. Ile exow zapowiadanych na PS5 wyszło w ciągu pierwszego roku? Ratchet i soulsy remake. A tu nie mamy jeszcze końca streama.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Lepiej niech na sam koniec wyjma jakies asy z rekawa dodatkowo platne kamery, dodatkowo platne pady, dodatkowo platne upgrade'y, wymagany abo dla chatu moze jeszcze oplata za naciskanie przyciskow? Edytowane 2 Kwietnia przez Element Wojny
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia No i na gacka w online bardzo liczyłem, dla mnie bomba!
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia mam wrazenie, jakbym ogladal premiere innej platformy, nie nintendo
Isharoth 597 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia No na razie same upgrade i multiplatformy. Ucieszyłbym się z zapowiedzi jakiegoś nowego Fire Emblem, czy nowej gierki od Monolith Soft. Nic więcej mi do szczęścia nie trzeba.
Element Wojny 4 775 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, slafec napisał(a): Coś czuję, że gry Nintendo Switch 2 Edition będą kosztowały 70$. zeby tylko. a kazdy upgrade po $35-40. cos im padlo
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 3 minuty temu, Element Wojny napisał(a): Lepiej niech na sam koniec wyjma jakies asy z rekawa dodatkowo platne kamery, dodatkowo platne pady, dodatkowo platne upgrade'y, wymagany abo dla chatu moze jeszcze oplata za naciskanie przyciskow? Co jest złego w tym, że pady i kamery są płatne? Kto daje abo za darmo? Jedynie szkoda, że łatki są płatne.
Rekomendowane odpowiedzi