Skocz do zawartości

Nintendo Switch 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 minut temu, tomeek85 napisał(a):

W końcu i do mnie dotarła :) Idę testować 

IMG_2162.jpeg

Nie testuj, tylko od razu wyrzuć przez okno. Przecież ekran jest do niczego😉

Nie słyszałeś?😀

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, tgolik napisał(a):

Nie testuj, tylko od razu wyrzuć przez okno. Przecież ekran jest do niczego😉

Nie słyszałeś?😀

Siedzę codziennie na oledzie przy PC i naprawde nie mam nic do zarzucenia LEDowemu ze Switcha 2. Jest to skok na kase bo za 2 lata pewnie sie pojawi wersja OLED no ale przesada jest lepiej niz OK :cool::balon:

Edytowane przez Meuron
Opublikowano (edytowane)

Nintendo w formie dalej interfejsu po polsku nie ma? :E

ZAMÓWIŁEM z dwa miechy temu z hiszpańskiego Amazona, ale chyba anuluje i kupię normalnie bo widzę że wszędzie jest dostępna od ręki a wysyłka na Amazonie dopiero 13 

Screenshot_20250605_161127_Amazon Shopping.jpg

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano (edytowane)

Noooo niekoniecznie, Nintendo pokrywa ekrany miękką powłoką niby dlatego że to sprzęt dla dzieci i w razie zbicia odłamki szkła nie będą latać po pokoju :E 

Po dobrym szkle w telefonie możesz jeździć nożyczkami i się nic nie stanie :E 

Poza tym to tylko świadczy jak jest zapakowany, no raczej przemysłowego zszywacza nie użyli xD 

Edytowane przez galakty
  • Confused 1
Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/371609/nintendo-switch-2-welcome-tour-to-pulapka-do-ukonczenia-gry-potrzebne-sa-drogie-akcesoria.html

Otóż część minigier do uruchomienia wymaga konkretnych akcesoriów. Są to peryferia, które trzeba kupić osobno. Aby zrobić wszystko, co się da w Nintendo Switch 2 Welcome Tour i zdobyć 3 zablokowane medale gracze muszą się zaopatrzyć w:

- kamera USB (do jednej minigry)

- kontroler Nintendo Switch 2 Pro Controller lub Joy-Con 2 Charging Grip (do jednej minigry). W przypadku wymogu kontrolera, do minigry będzie działać każdy kontroler wyposażony w przyciski GL i GR.

- telewizor lub monitor obsługujący rozdzielczość 4K (do jednej minigry i jednego dema technologicznego)

xD 

• Haha 6
Opublikowano
11 minut temu, Element Wojny napisał(a):

https://www.ppe.pl/news/371609/nintendo-switch-2-welcome-tour-to-pulapka-do-ukonczenia-gry-potrzebne-sa-drogie-akcesoria.html

Otóż część minigier do uruchomienia wymaga konkretnych akcesoriów. Są to peryferia, które trzeba kupić osobno. Aby zrobić wszystko, co się da w Nintendo Switch 2 Welcome Tour i zdobyć 3 zablokowane medale gracze muszą się zaopatrzyć w:

- kontroler Nintendo Switch 2 Pro Controller lub Joy-Con 2 Charging Grip (do jednej minigry). W przypadku wymogu kontrolera, do minigry będzie działać każdy kontroler wyposażony w przyciski GL i GR.

- telewizor lub monitor obsługujący rozdzielczość 4K (do jednej minigry i jednego dema technologicznego)

xD 

Poziom dymania lvl 666? :) Cóż, oby Nintendo dostało liścia na otrzeźwienie :D Ja nie kupię przez minimum rok NS2, o ile w ogóle przy takiej polityce.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

xD 

Oczywiście, że wymaga konkretnych akcesoriów bo taki jest zamysł tej prezentacji wszystkich ficzerów nowej konsolki. Jak ma działać mini gierka oparta na kamerce bez kamerki? Jedyny problem jest taki, że ta interaktywna prezentacja jest płatna. Powinna być darmowa, no ale nikt spluwy nie przystawia do głowy by to kupić. Ja sobie odpuszczę.

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Nie dość że słaby LCD to już porysowany, ta premiera to mem XD 

A komuś kurier poskakał po paczce. Wina Tuska, znaczy Nintendo.

Edytowane przez Tankietka
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Reakcja mojego syna na premierę S2: ok, wszyscy odpakowują i pokazują jaka fajna konsola, ale gdzie są gry? 

xD 

Nie mów, że kupiłeś golasa zamiast budla z MK. 

Opublikowano
17 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Reakcja mojego syna na premierę S2: ok, wszyscy odpakowują i pokazują jaka fajna konsola, ale gdzie są gry? 

xD 

Nikt nie jest godzien :E

Nintendo banuje i pozywa wszystkich którzy pokazują gry :fuck:

Hardware ban na konsole i twoje Nintendo Switch 2 zamienia sie w podstawkę na książki ;D

Opublikowano
10 godzin temu, Phoenix. napisał(a):

Udawany HDR na LCD 😂

Kto by się spodziewał. :E Nie mogłem z tych jutuberów którzy na pierwszych publicznych pokazach Switcha wychwalali ten ekran tak jakby się prawie niczym od OLEDa nie różnił.

Ja raczej poczekam na wersję OLED, żeby nie kupować tej samej konsoli 2 razy. Niech się Nintendo wypcha! No chyba że nie wytrzymam do tego czasu. Na razie nie ma jeszcze aż tak dużo exów na NS2, a za to mam dużo do ogrania na PC. Tym którzy kupili konsolkę na premierę życzę miłej zabawy. :) 

• Upvote 2