Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, Qrdello napisał(a):

@ChudyXp nic do nich nie mam, znam mnóstwo porządnych ludzi - lepszych niż swojaki - ale toku rozumowania w Twoim przypadku nie łapię totalnie xD 

A ja tej kobitki co do mnie dzwoniła po 2 miechach do tej pory nic nie wymyśliłem , to zrozum idę oglądać mieszkanie mam kasę za 3 miechy z góry płacę gotówka a pacjentka mówi że sobie kogoś wybierze bo ma kilka osób na oglądanie umówionych i wybrała import który jej zapłacił tylko kaucje i czynsz za jednego miecha i tak sobie mieszkali na jej koszt dalej sprawy nie śledziłem , ale wiem że to mieszkanie już teraz dłuższy czas jest puste bo czasami obok niego muszę przejść 

Opublikowano

Czasy ciulowe i dostać sensowną chatę za sensowne pieniądze, nie jest dziś łatwo, ale działa to też w drugą stronę. Masę patoli albo oszustów i łatwo wdepnąć na minę, więc "castingi" stają się coraz bardziej powszechne i niestety, to też trzeba zrozumieć. Zdecydowanie bardziej wolałbym wynająć chatę ułożonemu pracusiowi singlowi po 40ce, bez dzieci, rodziny i zwierząt, niż pierwszemu (to nie o Tobie!) 20letniemu Sebusiowi w dresie z Karynką tipsiarą pod mankiet, tylko dlatego, że ma szmal gumką od rzodkiewki zawiniety w kiermanie. ;) 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że Loaded ma:

CD19E605-3732-4FFD-B627-02AD5593947E.png.e6af6ff4b818189d553ca085195805d8.png

to wolałbym te 2 stówki i mieć spokój niż przez whatsappy podawać swoje dane jakiemuś kołkowi. 

Nie wiem czy 100% wałek, ale jak ktoś zaczyna na inne platformy się przenosić to dla mnie zawsze jest żarówa. 

Opublikowano (edytowane)

Nic nie załatwiać przez WhatsApp czy inne, zewnętrzne komunikatory. Nigdy. W 90% przypadków to wałek. Kiedyś bawiłem się dla sportu z takimi osobnikami, udając głupa. Zawsze po słowach, że wystarczy tej zabawy, wiem że to próba oszustwa, kontakt się urywał. W 9 na 10 przypadków ludzie nie dadzą się nabrać. Jedna osoba da i jest łatwa kasa.

Edytowane przez Vulc
Opublikowano
2 minuty temu, Qrdello napisał(a):

Biorąc pod uwagę że Loaded ma:

CD19E605-3732-4FFD-B627-02AD5593947E.png.e6af6ff4b818189d553ca085195805d8.png

to wolałbym te 2 stówki i mieć spokój niż przez whatsappy podawać swoje dane jakiemuś kołkowi. 

Nie wiem czy 100% wałek, ale jak ktoś zaczyna na inne platformy się przenosić to dla mnie zawsze jest żarówa. 

wwidzialem te wersje i chcialem juz brać, ale wg info która tam podają jest tylko ENG

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Vulc napisał(a):

Nic nie załatwiać przez WhatsApp czy inne, zewnętrzne komunikatory. Nigdy.

no ale ostatecznie typek podał swoj tel na olx na czacie, ale żarowa sie zapaliła bo najpierw chciał whatupp

3 minuty temu, Qrdello napisał(a):

Nie. Kupiłem z Loaded i mam full pl.

ale te wersje? bo loaded sprzedaje też - i tutaj np podają reszte jezykow..

obraz.png

a tu masz tylko union jacka

obraz.png

Edytowane przez JeanPepin
Opublikowano
4 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

no ale ostatecznie typek podał swoj tel na olx na czacie, ale żarowa sie zapaliła bo najpierw chciał whatupp

No właśnie. To jest to 10% szans na dobry deal. Sam musisz zadecydować czy chcesz się w to bawić. Gra w połowie ceny z kluczykowni i płatność z góry. Konto chociaż gość ma od danwa na OLX? Jakieś komentarze? Bo jak założył je w ostatnich dniach, tym bardziej bym się w to nie pchał.

Opublikowano
2 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

konto ma od stycznia 2024. ale dobra, przestraszyliście mnie, chyba odpuszcze

Weź ty lepiej te 100pln i idź kup Mamie dużą czekoladę a nie oszustowi je wyślesz.  A grę kup na kluczykowni za 210pln. Mój Młody kupił, właśnie ściągam.

Opublikowano
2 godziny temu, Qrdello napisał(a):

image.thumb.png.5e27d18cc12adcc269160fd996720aa5.png

tutaj masz PL, chociaż wydaje mi się ze na Loaded też ta wersja ma PL. Jeżeli jest WW a nie np. US, to ciągnie język ze swojego regionu aktywacji.

potwierdzam, kupiłem z loaded te wersje za 210, jest PL

Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Vulc napisał(a):

No właśnie. To jest to 10% szans na dobry deal. Sam musisz zadecydować czy chcesz się w to bawić. Gra w połowie ceny z kluczykowni i płatność z góry. Konto chociaż gość ma od danwa na OLX? Jakieś komentarze? Bo jak założył je w ostatnich dniach, tym bardziej bym się w to nie pchał.

Konto zawsze mógł komuś zajumać ;)

Edytowane przez Elvis79
Opublikowano
4 godziny temu, Elvis79 napisał(a):

Konto zawsze mógł komuś zajumać ;)

Jasne, ale jak ktoś ma założone konto wczoraj, albo tydzień temu i już zaprasza na Whatsappa, to już w ogóle nie ma się co zastanawiać. ;)