Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, KiloKush napisał(a):

Z zeznań świadków między innymi to wynika. Z resztą to co mówi lekarz, też zgadza się z relacjami świadków. Polecam pooglądać wywiady z świadkami z miejsca zdarzenia. Są na YouTube.

Ile obstawiacie, że Majtczak posiedzi? 

Coś tu trzeba pisać do póki ML nie wjedzie. Na grilla też się nie zapowiada.

A świadkowie są egzekutorami z CIA, czy po prostu przekazują swoje opinie? :) 

Gdyby w sądach słuchano tylko opinii świadków to byśmy mieli niezły burdel :) 

Ja stawiam, że dostanie 6. Ale tego dowiemy się za 2 lata. W wątku o piratach drogowych pisałem szerzej czego się spodziewam. 

Ale popieram, że rozterki co do ML-a to najlepsze co w tym tygodniu zaoferowała cyfrowa rzeczywistość :E 

• Haha 1
Opublikowano
18 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Takie auto tylko w najem. Znajomy miał Q8 w leasingu na 5 lat. Po gwarancji robił alternator czy coś takiego w tej hybrydzie za 20 tys. Łożyska mu padły przy 20 000 km ale to na gwarancji jeszcze ogarnęli :E Auto na lawecie z wakacji wracało. A utrata wartości zdecydowanie większe przez  2 lata niż ten najem. 

• Upvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, KiloKush napisał(a):

Dobra dobra my tu pitu pitu ale ciekawostka bo u nas w mediach tylko Nawrocki. W styczniu tego roku odtajniono akta o zamachu na Kennediego

To ja poczekam jeszcze na teczkę Epsteina ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Opublikowano
10 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Niestety, miałem rozpisane inne grille :E 

Ostatni jest 7-8 czerwca i na tym finito w zasadzie - zostanie grillowanie dla dwojga/trojga aż do sierpnia/września :E 

idealnie się składa, mam urlop. To gdzie? :E 

• Haha 1
Opublikowano
9 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Niestety, miałem rozpisane inne grille :E 

Ostatni jest 7-8 czerwca i na tym finito w zasadzie - zostanie grillowanie dla dwojga/trojga aż do sierpnia/września :E 

Spoko, możemy nawet w grudniu grillować. W Barbórkę mam urodziny to połączymy jedno z drugim 8:E

Akt tej sprawy nie przedawnisz :hahaha:

• Haha 1
Opublikowano
2 godziny temu, Arczevski napisał(a):

To wystarczy dla świrów z geoguessera żeby Cię namierzyć :D

Jeśli nie zmienił orientacji północ-południe na google maps to droga lekko pod kątem, za domem ma linię średniego napięcia (była kiedyś na zdjęciu) i od tego trzeba by zacząć, da się go już namierzyć :E

• Haha 4
Opublikowano
31 minut temu, Katystopej napisał(a):

Jeśli nie zmienił orientacji północ-południe na google maps to droga lekko pod kątem, za domem ma linię średniego napięcia (była kiedyś na zdjęciu) i od tego trzeba by zacząć, da się go już namierzyć :E

Ty to mnie mijasz na bank jadąc nad zbiornik. Jakbym wiedział który rower to rzucę kamieniem :E 

• Like 2