GordonLameman 8 449 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ja robiłem nacinane w jodełkę, w paski i nienacinane. Każdy wybrał co chciał xd
serwal4 162 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Też po grillu, pogoda nie przeszkadzała, bo był dostęp do sporego zadaszenia; A że człowiek chciał skosztować wszystkiego to wszedł komplet i ledwo się ruszam I do tego domowej roboty ogórki małosolne * * 2
Gang 344 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ja jestem w mniejszości... Dla mnie ogórki małosolne są niejadalne. Świeże, kiszone i najlepsze korniszony uwielbiam. Ale małosolne to nic specjalnego, takie niedoróbki 2
huudyy 2 842 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 20 minut temu, Gang napisał(a): małosolne to nic specjalnego, takie niedoróbki Plus jeden. Bojowka kiszonych łapki w górę 1
serwal4 162 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Na szczęście są: (tak wiem, że to w zasadzie kiszone ale liczy się nazwa!) A ogórki to w każdej formie, dobrym kwaszonym też nie pogardzę; Zresztą: 1 1
KiloKush 611 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) 6 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Ja zrobię nacinane w jodełkę, w paski i nienacinane. Każdy wybierze co będzie chciał xd Fixed Edytowane 8 Czerwca przez KiloKush 2 1
trepek 1 353 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Wy sobie grilowaliści a ja się pochwalę, że umyłem koło domu z jakieś 300m^2 kostki Karcher K7 Premium Smart Control dał radę W przeciwieństwie do mojego ciała, które zaczyna sobie przypominać, że pesel to nie tylko liczba 1 1
larry.bigl 453 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Ja lubię ogórki w każdym typie, małosolny do kanapeczki z dobrym pasztetem...korniszon, kosziony. Wszystkie dla mnie git. 1 1
Petru23 251 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Czy może mi ktoś namierzyć PN oringu do przepływomierza w mojej maździe? W ASO krzyknęli ponad 100zl... Poniżej foto zamontowanego przepływomierza @GordonLameman, wstrzymaj się jeszcze chwilę z komentarzem, pośmiejemy się ze mnie, ale później Edytowane 9 Czerwca przez Petru23
GordonLameman 8 449 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Generalnie chciałem zaproponować 1000 zł temu co kupi od ciebie mazde, ale najpierw odepnie przepływomierz i wynegocjuje niższą cenę 4
bergercs 1 398 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Się qrka VIN podaje: VIN JMZBL14Z201129915 ZL01-13-214 RING,'O'-AIR FLOW SENSOR
Petru23 251 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, bergercs napisał(a): Się qrka VIN podaje: VIN JMZBL14Z201129915 ZL01-13-214 RING,'O'-AIR FLOW SENSOR Dziękuję Ci bardzo, VIN nie zdążyłem doedytować. @GordonLameman kurka prosiłem poczekaj Edit @bergercs czy jesteś w stanie wyszukać mi dostępny w polskich sklepach zamiennik/odpowiednik? Edytowane 9 Czerwca przez Petru23
bergercs 1 398 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Każdy mechanik to potrafi - a jeśli chce się zaoszczędzić na mechaniku to za wiedzę się płaci: około 100zł w ASO. 2
Petru23 251 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 35 minut temu, bergercs napisał(a): Każdy mechanik to potrafi - a jeśli chce się zaoszczędzić na mechaniku to za wiedzę się płaci: około 100zł w ASO. Nie jestem mechanikiem niestety, zatem nie potrafię Edytowane 9 Czerwca przez Petru23
larry.bigl 453 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Ej Pany, w Kodiaq są Ledy na zwykłym odbłyśniku? Bo widzę soczewki też w niektórych. Wtedy do Bi-Xenon?
dannykay 621 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Xenony w ogóle się jeszcze stosuje? Chyba nie. Prędzej jakiś matrix led.
Petru23 251 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) 18 godzin temu, Katystopej napisał(a): Zestarzało się jak grill u Gordona No i? podtrzymuje powyższe, mazda sprawna a oring to moje widzimisię. I zamiast wyśmiewać zapraszam obejrzeć. Edit Aaa, chodzi o rozrząd i luzy? Ze zrobione przed sprzedażą? Mazdę stale użytkuje, musi być w pełni sprawna i jest. Ale zaraz... Nie wiem, nie znam, nie widziałem ale się wypowiem? Znowu? Edytowane 10 Czerwca przez Petru23 2
marko 714 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 9 godzin temu, dannykay napisał(a): Xenony w ogóle się jeszcze stosuje? Chyba nie. Prędzej jakiś matrix led. Nie. Po prostu jest kilka rozwiązań dla inteligentnych LED. Można to zrobić właśnie na odbłyśnikach i potrafi to też wycinać auta z wiązki, żeby ich nie oślepiać. Druga metoda to właśnie matryca LED, która potrafi sporo więcej, ale też więcej kosztuje.
larry.bigl 453 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca No dobra to czym się w Kodiaq one różnią?
larry.bigl 453 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca 19 minut temu, GordonLameman napisał(a): Który Kodiak i które światła? Np https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-kodiaq-ID6HseXx.html vs https://www.otomoto.pl/osobowe/oferta/skoda-kodiaq-ID6HmfFQ.html
bergercs 1 398 Opublikowano 10 Czerwca Opublikowano 10 Czerwca Jeden - wiadomo w opisie "full led", natomiast szary: TMBLJ7NS2M8051827 Reflektor główny 8ID Podwójne reflektory halogenowe N 103 201 01 Żarowka halogenowa dla swiatel drogowych H7 N 103 201 02 Żarówka halogenowa 'Longlife' Do światła mijania H7-12V-55W
Rekomendowane odpowiedzi