SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Znowu obgryzasz nogawki więc po raz kolejny mówię pas, nie wygram z twoim doswiadczeniem, choć już dałem sie sprowadzić do twojego poziomu, niestety. Edytowane 20 Października przez SylwesterI. 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 3 minuty temu, SylwesterI. napisał(a): Znowu obgryzasz nogawki więc po raz kolejny mówię pas, nie wygram z twoim doswiadczeniem, choć już dałem sie sprowadzić do twojego poziomu, niestety. Ja? Nie, to Ty ciągle do mnie szczekasz o MOJEJ umowie, MOIM aucie, MOIM zawodzie. Bo ty masz z nimi problem, a ja nie. I po tym właśnie widać jak ci się ulewa frustracja 1
Petru23 249 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) 2 godziny temu, galakty napisał(a): Bo Ford jako nieliczny nadal to stosuje, nie wiem czy Renault ma dalej. Kia ma tylko podgrzewanie miejsca spoczynku wycieraczek. Omoda 9 to sroga cena, rozumiem kupić Chińczyka za te 90-120k z fajnym wyposażeniem, ale 200k to już przesada i wolałbym europejskiego/japońskiego 2-3 latka. Uuuuuu panie tutaj butelki trzeba zwracać do sklepu, a nie odpalać ropniaka na 15 minut jak nikt nie siedzi.... Unia Cię dojedzie! KGM (Ssang Yong) też stosuje pełne podgrzewanie czołowej. Mam we fordzie i w maździe i w obu grzeje cała Edytowane 20 Października przez Petru23 1
galakty 3 312 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Że Mazda ma to pojęcia nie miałem
Petru23 249 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) 4 minuty temu, galakty napisał(a): Że Mazda ma to pojęcia nie miałem Miała, teraz jest podgrzewanie części pod wycieraczkami, czyli jakieś 10cm dołu. 3BL natomiast ma pełne grzanie, tak samo jak stołki Grzana szyba to podstawa u mnie. Używam również do szybkiego odparowania, bo nie używam klimy zbyt często a nawet staram się wcale. Edytowane 20 Października przez Petru23
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 3 minuty temu, galakty napisał(a): Że Mazda ma to pojęcia nie miałem Wiele aut ma, nawet nowe taczki , jako opcję
Petru23 249 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Teraz, SylwesterI. napisał(a): Wiele aut ma, nawet nowe taczki , jako opcję Ale sprawdź dokładnie w jakim zakresie 2 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Przewinęło mi sie gdzieś w konfiguratorze, ale nie wnikałem, w obecnych cenach dustery czy bigstery nie są opłacalne.
Petru23 249 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Właśnie patrzę na ofertę KGM i za okolice 110tys można mieć Korndo z automatem Aisin w gazie. Ciekawa alternatywa dla benzynowych Chińczyków Edytowane 20 Października przez Petru23
bergercs 1 397 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Zacisk do MG nr OE 17495236514. Taniutko... Na wypadek, gdyby komuś przeszkadzało, że OE, to są zamienniki I uwaga - jest nimi zainteresowanie, bo u nas "product manager" ściągnął kilka "na półkę. Edytowane 20 Października przez bergercs 1 1
huudyy 2 837 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 7 minut temu, bergercs napisał(a): Zacisk do MG nr OE 17495236514. Taniutko... Na wypadek, gdyby komuś przeszkadzało, że OE, to są zamienniki I uwaga - jest nimi zainteresowanie, bo u nas "product manager" ściągnął kilka "na półkę. 1500 ZŁ ZA ZACISK? jesus christ, a na moją markę premium narzekałem tyle to ja dałem za wymianę 2 zacisków i tarcz u siebie
GordonLameman 8 432 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 12 minut temu, bergercs napisał(a): Zacisk do MG nr OE 17495236514. Taniutko... Na wypadek, gdyby komuś przeszkadzało, że OE, to są zamienniki I uwaga - jest nimi zainteresowanie, bo u nas "product manager" ściągnął kilka "na półkę. To tylko kwestia dostępności pompuje cenę? Czy jest tam jakaś zaawansowana chińska technologia?
bergercs 1 397 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Dedykowany do jednego g..a. Macie niskie koszty produkcji, dotowanie przez rząd - jak wygryzą z rynku europejskie, koreańskie itp marki to zamiast "tanich chińczyków" będą "bardzo drogie chińskie auta z bardzo drogimi częściami" (tak działa monopol. 2
GordonLameman 8 432 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października Na monopol chińczyków się nie zanosi, nawet pomimo medialnego monopolu wśród influencerów Ale tak, części to duża niewiadoma. 1
galakty 3 312 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 40 minut temu, bergercs napisał(a): Dedykowany do jednego g..a. Macie niskie koszty produkcji, dotowanie przez rząd - jak wygryzą z rynku europejskie, koreańskie itp marki to zamiast "tanich chińczyków" będą "bardzo drogie chińskie auta z bardzo drogimi częściami" (tak działa monopol. Nie tylko, polska gospodarka dość mocno bazuje na niemieckiej motoryzacji, no chyba że będą się cieszyć ze zwolnień 1
Katystopej 984 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Widziałem w Katowicach w czasie jazdy Xiaomi SU7, ale to jest Hot Wheels, jak żywcem wyjęty z pudełka resorak
Gret 554 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Sąsiad mial chwile nową omode 5 może z pół roku, teraz widzę na podwórku stoi Cx-5 szybko się wyleczył 5
Petru23 249 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października @Gret Spokojnie, z Mazdy też się wyleczy 1
Krauziak 61 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Sonax scratch remover+meguiars ultimate compound + autoglym resin polish. Szybki touch up zanim w Irlandii pogoda zmieni się na zimową. Na przyszły rok chce kupić ADBL roller + pasty od menzerny I spróbować samemu zrobić korektę.
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 16 minut temu, Petru23 napisał(a): @Gret Spokojnie, z Mazdy też się wyleczy Kumpel ma cx5. Walczy z samootwierajacym sie bagażnikiem.
SylwesterI. 865 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Holenderski kolega kupił sobie czerwoną mazdę 3 hatchbacka, kolor piękny, wszyscy się zachwycali, a po roku sieczka na lakierze jak by to było farbkami wodnymi malowane, najgorzej, że znaleźć lakiernika, który to ogarnie, to nie tak łatwo, a i furę ojro będzie kosztowało.
galakty 3 312 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 9 minut temu, SylwesterI. napisał(a): farbkami wodnymi W sumie te farby są na bazie wody 1
Petru23 249 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października 33 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Kumpel ma cx5. Walczy z samootwierajacym sie bagażnikiem. To lepsze niż samo otwierające się szyby w przedlifcie, którego użytkowałem (Kuga). Próba domknięcia szyb przednich często kończyła się niekontrolowanym otwarciem danej szyby (niekiedy również obu) bez możliwości reakcji. Musiały całe się schować by później "manualnie" czyli trzymając cały czas przycisk w górze podnieść je. Wkurzające głównie w zimie na autostradzie podczas śnieżycy lub ulewy 2
Gret 554 Opublikowano 21 Października Opublikowano 21 Października Godzinę temu, Petru23 napisał(a): @Gret Spokojnie, z Mazdy też się wyleczy Ale przynajmniej na kolor jest zdecydowany bo oba białe 1
Rekomendowane odpowiedzi