Braun trzecia sila w Polsce? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(D)
Tusk zawsze tak rzadzi ze Polacy chca tragedii, najpierw pisowcy, teraz Braun XDDDDDDDDDDDDDD
a zmuszac to mozna ludzi do chodzenia ze smieciami do sklepu a nie do oplatka, dajcie spokoj XD
bzdura, UE nalozyla kare na X, to normalne ze silne panstwa staja w obronie swoich firm, dlatego nie potrafimy nalozyc na ich gigantow cyfrowych podatkow, niezaleznie od tego kto tam rzadzi
to nie jest dla nikogo problem, w sumie nawet nie wiem dlaczego osoba niewierzaca miala by sie bac zlamania, nie wiem nawet co to jest, placka chlebowego? diabla sie boi czy co? XDDDDDDDDD
traktuj historie badalamana z przymrozeniem oka, on jednoczesnie bedzie bronil takich projektow: https://euqu.eu/
wtedy to jest postepowe
teraz to sie wyglupiles jak propagandowy bot
50% wyższy moment, to robi różnicę.
Z resztą, to są totalnie dwa różne napędy. Toyota działa płynnie i aksamitnie oraz bez żadnej zwłoki. Stoisz na światłach, dodajesz gaz i jedzie jak elektryk. Ale wyje podczas przyśpieszania (najmniej wyje ES a jeździłem wszystkimi dużymi hybrydami Toyoty i Lexa, prócz RXa).
Znowu Hyundai działa jak klasyczny automat więc podczas jazdy czuć zmianę biegów. Ruszanie spod świateł też ma minimalnego laga bo musi się "zapiąć bieg". Taki urok skrzyni biegów. Z drugiej strony nie ma wycia jak dajesz pełen gaz bo przyśpiesza jak każdy automat.
Aczkolwiek jak był płynny ruch na autostradzie to ES potrafił przy 120/130 km/h schodzić z obrotami poniżej 2000 rpm.
Rekomendowane odpowiedzi