Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może w końcu posadzą tego idiotę z OMZRiK, ma azyl w Norwegii ale Norwegia podpisała umowę z Polską o ekstradycję azylantów więc jest szansa :E

Kurde, Gondor chyba znów się nabawił zpp bo coś go nie widać xD

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Ja też od nowego roku nie wyjadę Passatem B6 do Krakowa bez uiszczenia opłaty. Cała ekologia działa, nawet w tym roku wymieniłem wtryski tylko z racji przebiegu. Stare z przebiegiem 485kkm miały się dobrze, jedynie przy małym ciśnieniu dawka była minimalnie odhylona od normy. SCT to idiotyzm na obecnych warunkach. 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

SCT na każdych warunkach to idiotyzm. Niemcy po latach się z tego wycofują, u nas zareagowali jak Internet Explorer, z 20 letnim opóźnieniem. To tak, jakby nagle podwyższyli wymagania dla szkół średnich działające wstecz i połowa kraju z dnia na dzień straciła by wykształcenie średnie i spadła do podstawowego, a co za tym idzie straciłaby pracę "bo tak" :E

Edytowane przez Katystopej
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ja też C5 nie wjadę bez opłaty, "zaledwie" 310k km czyli dopiero dotarty jak na stare dobre 2.0 hdi (pancerne 140KM@175, które przeżyje pewnie 2.0bhdi z 508 mające 100k mniej), nawet dymka nie puści...no ale euro5.

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano
2 godziny temu, zdunzdun napisał(a):

https://www.facebook.com/share/r/1DfehPTF7k/ :E

Wielu rzeczy nie popieram, ale czasami mam nieodparte wrażenie, że czasy się robią zbyt "poprawne".

Algorytmy twarzoksiażki chyba ostatnio nasiliły poprawność. Co wejdę to wiecznie ściganie, karanie, ustawianie ludzi pod ścianą za pierdoły. Totalny odjazd. Ogólnie nie siedzę na tym portalu więcej jak kilka minut dziennie i nie generuję ze swojej strony wejść na tego typu znaleziska, tylko dosłownie przelecę z góry na dół by zerknąć po znajomych. 

Generalnie mam ochotę usunąć konto FB bo zaczyna być rakiem gorszym od tiktoka.