Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, trepek napisał(a):

ESa nie mam juz pol roku, teraz jezdze SantaFetka z bezposrednim wtryskiem. W ESie bylo slychac, kiedy przelacza sie miedzy wtryskiwaczami, drgania nie byly wyczuwalne. Glownie to bylo slychac jak sie stalo obok samochodu. Ot, z maslanej pracy przechodzil na bardziej wyrazista. Szkoda, ze tego nie nagralem.

Trepek mógłbyś wrzucić foto jak światła mijania świeca w Santa Fe nocą? Generalnie jakieś foto/wideo. Ofc mam świadomość, że kamera może przekłamać ale zastanawiam się jak dobrze świeca.

Opublikowano (edytowane)

Tak wiem. Ale jeśli na dobrych żarówkach coś świeci słabo to lepiej bez modyfikacji nie zaświeci. 

Ja mam zboczenie w kwestii oświetlenia i przy wyborze auta zawsze na to patrzę (stąd moje wcześniejsze pytania o światła w Auris i Corolli). Nie muszą być matrixy ale nie powinny dla mnie w następcy w211 świecić gorzej niż te co on ma (dałem lampy do pełnej regeneracji zaraz po zakupie i po niej świeca naprawdę ładnie, lepiej niż wiele współczesnych aut nie licząc świateł matrycowych).

Czasami szukam filmów z nocnej jazdy, zdjęć itp ale nie zawsze dla różnych modeli łatwo znaleźć. 

Oczywiście szukając Jazza albo coś podobnego mam świadomość, że takich dobrych światel tam nie urocze.

Edytowane przez larry.bigl