Katystopej 1 375 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Gordon, kiedyś się mówiło Pomylin 2
bergercs 1 909 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Wbilem Imielin w Google i wyskoczylo: 1 2
GordonLameman 9 433 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Mnie się pojawiało to: Ale to było zanim się wprowadziłem i nie wiem o co im chodziło!
GordonLameman 9 433 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu No to kurła mają pecha, bo tu jeszcze dwóch moich kolegów się będzie budować
Klima 53 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie na wsi koło Krakowa przeląd kotła gazowego kosztuje 400zl. Trwa to ok 1 godziny. Śmieszą mnie przeglądy kominiarskie przy ogrzewaniu gazowym. Trwa 10 min z wyjściem na dach, wypisaniem papierów i 200zl nie ma.
Katystopej 1 375 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): No to kurła mają pecha, bo tu jeszcze dwóch moich kolegów się będzie budować Więcej wsioków matka nie miała? 1
GordonLameman 9 433 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 10 minut temu, Katystopej napisał(a): Więcej wsioków matka nie miała? Jeden wyprowadza się z twojej wioski, bo już nie może smrodu znieść! 2
Katystopej 1 375 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Imielin - najbardziej na południe wysunięta dzielnica Sosnowca Edytowane 2 godziny temu przez Katystopej 2
bergercs 1 909 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Zbieżność zawodów przypadkowa :-) 2
GordonLameman 9 433 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @bergercs inaczej było! 2
Katystopej 1 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) dla niejarzących wyszukajcie sobie mapę śródziemia Edytowane 1 godzinę temu przez Katystopej 2
marko 904 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gondor? South Gondor? @GordonLameman w Księgach Wieczystych Ci literówkę zrobili! 1
GordonLameman 9 433 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @Katystopej To jest oczywista propaganda uruk-hai! Prawdziwa mapa wygląda zupełnie inaczej: 2
Rekomendowane odpowiedzi