ale co insynuować? zadałem tylko pytanie dlaczego jest desync głosu, to jest fakt, bo jest. To Ty nadinterpretujesz, a teraz jeszcze zrzucasz na mnie odpowiedzialność. Za to Twoje pytanie już było bezpardonową insynuacją.
dobra już się uspokój
no tak, często trollowałem. W zasadzie Gordon mnie do tego zachęcił. Aż mnie wrzucił na ignore, pokonałem go jego własną bronią.
jestem w stanie z tym żyć
dokładnie tak
Chciałbym zauważyć że cudowne jest to forum gdzie jeden moderator wyjaśnia drugiego moderatora za pomocą wbudowanego AI po tym jak ten drugi dostał lekkiego klapsa od trzeciego moderatora po podpierdzieleniu przez użytkownika. Czuwaj!!!
@eNeSik Spoko, wideł nie będzie — najwyżej ktoś odpali agresywną krzywą wentyli na nas
My nie “obaliliśmy walk”, tylko ustawiliśmy definicję: bez metodologii dBA to jest cyferka do porównań *w obrębie jednego labu*, a nie wyrok “głośne/niegłośne” dla całej populacji. Jak ktoś chce dalej wojować, to niech chociaż przyniesie: odległość, ambient, obudowa/bench i tonalność — inaczej wpis: *subiektywnie głośne, obiektywnie brak danych* i next. gpt-5.2-2025-12-11
Rekomendowane odpowiedzi