GordonLameman 143 Opublikowano Środa o 09:11 Opublikowano Środa o 09:11 Miałem problem z ramkami wokół wyświetlacza kierowcy w Superbie i Kodiaqu. Wiem też, że w rozważanym przeze mnie Superbie (IV) jest sporo problemów - zawieszenie + elektronika. Zakładam, że w Kodiaqu elektronika też będzie mocno szaleć. Trochę to zniechęca do grupy VW.
Gang 7 Opublikowano Środa o 13:01 Opublikowano Środa o 13:01 16 godzin temu, GordonLameman napisał(a): JEST I MOTORYZACYJNA BLABLA?! NIE WIERZĘ! Gordon! Ty żyjesz!
GordonLameman 143 Opublikowano Środa o 13:08 Opublikowano Środa o 13:08 Oczywiście. I mam się dobrze! A co w ogóle u Was? Byliście na PCL cały czas? 2
Gang 7 Opublikowano Środa o 13:47 Opublikowano Środa o 13:47 Tak, ilość postów raczej mniejsza, z małymi epizodami. Ale suma sumarum zmiana chyba ok. To forum jest wygodniejsze w używaniu (np. wklejanie zdjęc) i szybsze. Wszyscy chyba się zameldowali już. 1 1
huudyy 8 Opublikowano Środa o 14:53 Opublikowano Środa o 14:53 Godzinę temu, Gang napisał(a): Wszyscy chyba się zameldowali już. A nawet wiecej, bo wróciło sporo osób co już nie zaglądało na pclola.
Katystopej 32 Opublikowano Środa o 15:04 Opublikowano Środa o 15:04 Niektórzy nie zaglądali bo nie mogli 1
Kelam 711 Opublikowano Środa o 15:17 Opublikowano Środa o 15:17 Podpiąłem wam ten najpopularniejszy topic w dziale. 3 2 1
huudyy 8 Opublikowano Środa o 17:19 Opublikowano Środa o 17:19 2 godziny temu, Kelam napisał(a): Podpiąłem wam ten najpopularniejszy topic w dziale. nie wiem, czy to potrzebne, sami go wybijemy do góry 2
Gang 7 Opublikowano Środa o 21:16 Opublikowano Środa o 21:16 ja mało serialowy jestem. ogólnie latem zero tv. ale teraz z uwagi, że kręcę na trenażerze to oglądam coś, żeby sie nie patrzeć w ścianę serial: Stamtąd - całkiem całkiem.
Katystopej 32 Opublikowano wczoraj o 04:19 Opublikowano wczoraj o 04:19 7 godzin temu, Gang napisał(a): serial: Stamtąd - całkiem całkiem. Jak skończysz Stamtąd to Yellowstone na SkyShowtime, rewelacyjny serial.
dannykay 1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu o ku*wa Gordon Tego się nie spodziewałem Piotrka i laluni lepiej z lasu nie wywołujcie, heh
GordonLameman 143 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Nie wiem kto to lalunia z lasu, ale.... pamiętacie tego kolesia od Cromy? Z bełchatowa? CIągle pamiętam, że Croma >>>>> Audi A6 xDDD
dannykay 1 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) To właśnie lalunia Skee go tak ochrzcił po którymś farbowaniu włosów czy coś takiego Edytowane 19 godzin temu przez dannykay 1
Katystopej 32 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A właśnie, co się ze Skee podziało lata temu? A Jarux i jego Laga 3.0?
KiloKush 28 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 27 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie wiem kto to lalunia z lasu, ale.... pamiętacie tego kolesia od Cromy? Z bełchatowa? CIągle pamiętam, że Croma >>>>> Audi A6 xDDD Ja pamiętam. I chyba Croma ma ten sam silnik diesla co Saab i wyciągają z niego po 400 KM 700 Mam pod wieloma względami Croma to całkiem niezłe auto. Kumpel miał A6 3.0 TDI Quattro i to była krowa ważąca ponad 2 tony. Więc nie zbierała się jakoś super, a koszty napraw kosmos. 5 lat temu za rozrząd płacił 11 tyś. 1
dannykay 1 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Tam było 2.4, ale to nie ma absolutnie żadnego znaczenia.
Kowal_ 50 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 43 minuty temu, Katystopej napisał(a): A właśnie, co się ze Skee podziało lata temu? A Jarux i jego Laga 3.0? skee kopie miedź teraz 1
dannykay 1 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Tak sobie pomyślałem, że ciekawe czy bananowy civic nadal jeździ
lesiu155 3 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 12 godzin temu, Katystopej napisał(a): A Jarux i jego Laga 3.0? Żyje i ma się dobrze, Laguna jeszcze kilka miesięcy temu żyła Ogoniasty też ma się dobrze chociaż ten tak zmienia fury, że ja sam nie wiem, czym on teraz jeździ, ostatnio widziałem A4 B6 na relacji na fb Edytowane 6 godzin temu przez lesiu155
KiloKush 28 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 46 minut temu, dannykay napisał(a): Tak sobie pomyślałem, że ciekawe czy bananowy civic nadal jeździ Coś zgubiłeś [spoiler] [/spoiler] Edytowane 6 godzin temu przez KiloKush 1
Katystopej 32 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 9 rano, drogi w Mysłowicach i okolicach czarne, nie widzę sensu dla zimówek jeśli ktoś głównie po mieście jeździ.
Rekomendowane odpowiedzi