Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez dannykay · Opublikowano
Passat za cmoka z ciężarówką wyszedł chyba z 13k zł, a nawet lamp nie wymieniali. Natomiast łączenie piasty z puknięciem w przód to ciekawy tok rozumowania u mnie w wyniku tego dzwona pękła pompka od webasto i mi tego nie uznali. Musiałem z własnej kieszeni naprawiać. A przypominam, że mnie przestawiła ciężarówka dobre kilka metrów do tyłu na zapiętym drivie. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Mam RTX 3060Ti *GB GDDR6X wprawdzie siedzę na 1440p, ale są gry gdzie nawet z DLSS balance/performance sobie nie radzi, nie zwróciłem uwagi ska te 10fps w Cyberpunku a to okazało się, że to vram, tak jak w Stalkerze 2, zapchany vram, karta działa na ok 70W poniżej 50C i tylko restart gry, a nie instalowałem moda od Halka na tekstury bo za mało vram, grałem na high/ultra, na ustawieniach optymalizacyjnych z yt, RT odbicia, światło średnie, ultra zabijało całkowicie FPS, jak patrzę na testy 7900XT to ta karta ma lepsze osiągi niż moja w RT Włączenie FG powoduje zapchanie vramu, pal licho tekstury czy inne detale, ale praktycznie nie ma szans na zwiększenie fpsów. Nie grałem w tlou part 1, tylko chwilę sam początek na koncie znajomego, dla testu, początek z ustawieniem streamingu tekstur czy coś na niższy pułap i nawet było ok, ale nie wiem co potem, inne miejscówki, vram bywał pod korek. Karta miała na luzie mocy na ok 60fps z dlss jakość czy nawet balance jak komuś nie przeszkadza. Dlatego tak chcę zmienić kartę, uważam, że 8gb to już przeżytek, chyba, ze gramy w jakieś indie, CS czy inne "e-sportowe" gierki, których ja nie trawię. Porty z konsoli- mimo, że mam konsolę, na PC i tak działają gorzej, bo wszystko obija się nie o sławny sutter- pal licho, ale właśnie przez małą ilość vramu. Co też było nie raz pokazane, nawet różnica miedzy rtx 4060ti 8 vs 16. edit A ja nie idę w 144fps, ja nie chcę tylko tych durnych limitów vramu na karcie, bo to ogranicza nawet użycie FG, ale przy okazji jak coś dostanę mocniejszego o prawie x2 to czemu nie -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Wolę jego $799 niż Wasze $999-1099, choćby tylko przez kolejne 48h. Ja na 4070 144fps w 1440p osiągam niezmiernie rzadko. I stąd chęć wymiany na coś lepszego. -
Przez Spl97 · Opublikowano
To byłyby jaja, gdyby Kaczyński rzeczywiście stracił kontrolę nad partią, w której jest wodzem . -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Jak ktoś chce mieć 144 FPS lub więcej to pewnie, że za mało. Na 4070 Super w Fortnite mam ok. 130 klatek w rozdzielczości 3440x1440. Tekstury i zasięg widzenia na maksa, reszta ustawień na najniższych możliwych.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi