sideband 1 951 Opublikowano Czwartek o 11:44 Opublikowano Czwartek o 11:44 3 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Ryzen chyba naprawił tę kość, z głupia dziś włożyłem w wolny slot i lga 1700 wystartowało na 4 😂🤣 Pewnie wystarczyło przelecieć alko po stykach
Krzysiak 1 853 Opublikowano Czwartek o 11:49 Opublikowano Czwartek o 11:49 4 minuty temu, sideband napisał(a): Pewnie wystarczyło przelecieć alko po stykach Akurat to robiłem jako pierwsze gdy nie wstawał 🤣
sideband 1 951 Opublikowano Czwartek o 11:51 Opublikowano Czwartek o 11:51 To papierem 3000 Są też takie mazaczki to regeneracji styków
Send1N 4 586 Opublikowano Czwartek o 11:56 Opublikowano Czwartek o 11:56 Godzinę temu, wallec napisał(a): Najprawdopodobniej używał jej podczas gdy w bios miał opcje SPD write na enabled zamiast disabled Przypomniał mi sie temat z pclaba związany z tą opcją jak koleś miał ją właśnie na enabled i pewnego dnia stracił profil na pamięciach później szukał rozwiązania jak je z powrotem zaprogramować... 7 minut temu, Krzysiak napisał(a): Akurat to robiłem jako pierwsze gdy nie wstawał 🤣 Ale to nie whisky tylko trzeba było użyć czegoś czystszego
Krzysiak 1 853 Opublikowano Czwartek o 12:38 Opublikowano Czwartek o 12:38 Ogólnie jak pisałem sprawa się wyjaśniła, faktycznie coś z tą kością jest nie tak. Teraz już będzie działać ponoć dokąd się nie zacznie grzebać przy kompie 🤣 1
wallec 926 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Wracając do dyskusji. Ktoś może Jayowi wyjaśnić, dlaczego jego komputer włącza się 5 minut, żeby nie musiał przechodzić na Core Ultrę? Będzie dzisiaj testowanko, nie miałem jeszcze i9 innej niż 12gen. Ciekawe co pokaże na b660 i aio 240 Edytowane 1 godzinę temu przez wallec
Pentium D 1 284 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu Proc w doręczeniu a już w sygnaturze Ciekawe co będzie jak kartofel będzie w paczce.
Rekomendowane odpowiedzi