Intel Raptor Lake - 13/14 generacja
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez keiw · Opublikowano
Ja i tak soft Killera wywaliłem. Mam lepsze transfery bez Killer. Jaka jest chińska strona ze sterownikami - odpowiednik dla mojego modelu?: https://pcsupport.lenovo.com/pl/pl/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-7-16irx9/83fd/83fd007qpb/mp2nx4h7/downloads/driver-list -
Przez poszukiwaczGPU · Opublikowano
@Klakier1984 @Vulc @ghostdog wstyd się przyznać, ale po raz pierwszy Gorączkę widziałem raptem dwa tygodnie temu. Co do kontynuacji, to podobno Mann ostro nad nią pracuje. Jeśli tylko wiek pozwoli (bo to najbardziej prawdopodobna przeszkoda) to pewnie już niedługo będzie w kinach. -
Przez pradawny676 · Opublikowano
The Mr. rozumiem Twoje zdanie na ten temat, ale w historii były już takie oddziały czy legiony, które stale odbudowywano, dla zachowania morale armii np. Nieśmiertelni w Persji, huzarzy śmierci w 1919r. czy Legiony z ich animus et aquila na sztandarach. A co do morale współczesnego pola bitwy na Ukrainie, to zgadzam się, że niektórzy ludzie, którzy są w mniejszości mogą uważać, że mają rację. Trzeba teraz czekać na rozmowy, które mają się odbyć w czwartek w Ramstein w Niemczech. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Od biedy jak dałeś radę tyle siedzieć na gtx460 to można kupić najbardziej opłacalną i potem sprzedać i kupić kolejną. Sam staram się przesiadać, gdy jest okazja, a karta jest potrzebna. RX6600xt już są <600 zł, więc wersje bez XT powinny pojawiać się bliżej 500 zł, kwestia negocjacji i sprzedających. Ogólnie nie wiem czy cię 50-80 zł zbawi i lepiej po prostu wybrać 6600xt. Od biedy można polować na rx7600xt, który też leci z ceny, a używane będą na pewno młodsze. 8GB ramu to problem tylko z mocnym RT, ponad 1080p oraz złej optymalizacji. Praktycznie nie odczujesz kompromisów, gdy musiałem godzić się na tyle rzeczy z gtx460... -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@RedDragonPL90 Rynek wtórny, kart poprzednich generacji i tym bardziej relatywnie tanich kieruje się swoimi prawami. Tutaj cudów nie oczekuj na jakieś drastyczne zmiany. Ponadto w tych pułapach nawet jak z czasem się coś zmieni to bardzo niewiele. Kup najlepszą kartę na którą Cię stać, najlepiej z gwarancją min. 6 miesięcy (6 miesięcy to dobry okres aby wyszły jakieś naprawy tzw. "na handel").
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi