ryba 1 246 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia @tomcug dzialaj adminie, a nie smieszkujesz z nami
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia (edytowane) Edytowane 9 Kwietnia przez JeRRyF3D
Pawelek6 253 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja @tomcug to akurat dotyczy głównej, nie forum, ale chyba tak to nie powinno wyglądać w formie spamu w newsach, co nie? Tego jest wyższa ściana, nie zmieściło mi się wszystko nawet.
tomcug 2 440 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja @Jacek Winkler musiałby się wypowiedzieć na ten temat. Ale chyba tak "ma być" po zmianach, jakie nakazał wprowadzić.
Pawelek6 253 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Aha... to kiepsko, bo ogólnie poziom newsów leci na pysk. Tytuły typu clickbait, a w treści trzy akapity lania wody o niczym i jeden z właściwą treścią tak średnio. Komuś tam chyba woda sodowa uderzyła do głowy po zgarnięciu użytkowników na forum
ODIN85 3 503 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Teraz strony tylko z takimi tytułami to szansa na długą egzystencje... 2
Pawelek6 253 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Mów za siebie, gdyż mnie odrzucają i prawdę mówiąc co raz mniej zaglądam tutaj do newsów. "Poziom", to chyba dzisiaj coś wymarłego. 1
Wu70 739 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja Taki mamy rynek, jeśli dzięki temu serwis może utrzymać siebie i forum to ..to poświęcenie na które jestem gotów 2
Pawelek6 253 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja To poświęcenie dzięki, któremu czytasz bzdury i w dłuższej perspektywie możesz do nich przywyknąć, a to co będzie poważne i prawdziwe zaczniesz ignorować. Takie otumanianie społeczeństwa ogólnie mówiąc. 1
Wu70 739 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 3 godziny temu, Pawelek6 napisał(a): To poświęcenie dzięki, któremu czytasz bzdury To tylko twoje założenia
daerragh 103 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Witam. Przegladam forum korzystajac z zakladki "Cala aktywnosc" (https://forum.ithardware.pl/discover/). Ta podstrona sama sie aktualizuje, jednak kiedy nie korzystamy z niej przez okreslony czas (ok. 1h), to przestaje sie aktualizowac i trzeba ja odswiezyc, zeby zobaczyc nowy content. Czy ten czas moglby zostac wydluzony do przynajmniej 3 godzin? Obecnie sytuacja jest taka, ze trzeba czesto zagladac w "Cala aktywnosc", zeby ta strona "pobierala" nowe posty automatycznie. Co godzine, to IMO zbyt czesto. Edytowane 27 Maja przez daerragh
Wu70 739 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Raczej nie ma sensu żeby aż 3h komputer odpytywał serwer w przypadku braku aktywności. Ale to są połączenia wychodzące z przeglądarki więc sam możesz sobie ten czas dowolnie zmienić w kodzie js jeśli akurat potrzebujesz dłużej. Zwiększ _killUpdate w uploads/javascript_core/front_front_streams.js, w Chrome możesz włączyć Local Overrides i uruchamiać własną kopię jakiegoś pliku.
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Policja, panoszą się na czacie. Proszę zaprowadzić porządek. Dziękuję
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Proszę przywitać się w moim imieniu na czacie
Mar_s 2 226 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Już pisałem dwa tygodnie temu że użytkownicy korzystają z czatu palcami swoich administratorów. 1 1
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja (edytowane) Pentium ma kolorowy nick, a o mnie gadają na zamkniętym czacie,i wykonują moje polecenia,prawie jak dzień dziecka 😁 Edytowane 31 Maja przez AndrzejTrg
Mar_s 2 226 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Nie byłoby tylu politykierów to by się czata nie zamykało, no ale niestety. 1 1
AndrzejTrg 2 751 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Zablokować dostęp do czatu tym politycznym, którzy to, wiadomo 🙂 1
Mar_s 2 226 Opublikowano 31 Maja Opublikowano 31 Maja Za duże ryzyko bo nie wiadomo kto się odpali, jakiś idiota coś napisze, zablokowany złośliwie screeny zrobi... 1 1
Rekomendowane odpowiedzi