crush Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu 11 minut temu, Isharoth napisał: Warto zadać sobie pytanie czy wątek polityczny ma jakiś wpływ na inne wątki i działy. Moim zdaniem nie. Ja np. kompletnie tam nie zaglądam i nie odczułem zbyt mocno jakichś wojenek. A przynajmniej nie ponad normę. Obawiam się że jakby usunąć wątek typowo polityczny, to ludzie będą wylewać to z siebie po całym forum przy każdej możliwej okazji. Już nie raz coś takiego widziałem w innych miejscach. No i druga sprawa, że dla wielu osób taki wątek może być dość ważny i nie wiem czy utrzymamy ich tutaj, jeśli zabierzemy im ich miejsce na forum. Wiesz... To jest kwestia podejścia. Przyjdzie Ci taki niepełnosprytny hubio i powie, że krytyka elementów woke w grach to już jest efekt wylewania się wątku politycznego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Choć prawda jest taka, ze staram się stronic i nie przesiąkać polityką. Dlatego nie bywam na innych forach ani miejscach "politycznych". Na Labie było to jedyne miejsce, gdzie mogłem sobie przeskrowować sensowne czasami wypowiedzi, linki, newsy. NIE MA ZNACZENIA z jakiego wątku zrobi się chlew! Jeżeli zaczniemy błaznować i robić z siebie zwierzęta w wątku o rtx 50xx np., to znaczy, że ten wątek jest do bani? Czy tylko kultura i zachowanie ludzi + dużo roboty dla moda. Edytowano 15 godzin temu przez JeRRyF3D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzerwonyJohn Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Wiem że pewnie zawracam głowę ale nie dało by się dodać więcej reakcji do postów? np. trochę tych czarnych Emojii te Confused z laba trochę mi się już przejadły i chciałbym świeży start. Takie Albo jakieś podmenu by sobie wybrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indexinfio Napisano 15 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu Wolę klasyczne, ale od czasu do czasu chętnie skorzystałbym z tych czarnych. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Za dużo też niedobrze. Moim zdaniem te 6 co jest w zupełności wystarczy. Edytowano 15 godzin temu przez Isharoth 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Prosilbym o zakladke Ostatnio przeglądający pod kazdym tematem, podobnie jak to jest zrobione na Labie, by bylo wiadomo kto aktualnie przeglada konkretny temat. Dziekuje. 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyndaS Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu 1) Wchodzisz na forum PCLab 2) Zaznaczasz wszystko 3) CTRL + C 4) Wchodzisz na ithardware 5) CTRL + V 6) Klikasz zapisz No i voilà (włala) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 2 godziny temu, musichunter1x napisał: Wczoraj działało, ale na komputerze. Dziś na telefonie już u mnie nie działa. U mnie winowajcą był uBlock Origin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakarotto Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu 10 godzin temu, kamilos69 napisał: Połowa forum po angielsku a druga połowa po polsku. Zawsze to lepiej, niżby miało być po niemiecku. A tak na poważnie, to jest to do poprawy, ponieważ jakoś tak słabo to wygląda. Tak niedbale. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Przydałaby się opcja wrzucenia w spoiler dłuższej sygnatury. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Zrobiłem upload na stronie zewnętrznej i wklejany kod tutaj nie pokazuje zdjęcia tylko kod jak tu: BBCode (Forums) [img]https://i.imgur.com/XNhCrjP.png[/img] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Wprowadźcie rangi dla chętnych, takie czysto estetyczne, bez żadnych specjalnych mocy typu banik dla Kadajo w cenie itp. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Jak rozumieć te "rangi dla chętnych"? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, JeRRyF3D napisał: Jak rozumieć te "rangi dla chętnych"? Czyste nazewnictwo, jakas extra otoczka wokol zdjecia, ewentualnie dodatkowy baner i customizacja nazwy. Takie extra płatne DLC Edytowano 13 godzin temu przez Element Wojny 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Chyba nie ma co iść w trzodę z kolorowymi rangami jak 20 lat temu Chociaż może jedna - weteran PCL... 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crew 900 Napisano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 13 godzin temu Panie a ile za tą przepustkę sezonową ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Brakuje mi tego co bylo na pclab czyli jesli damy "like" to zwieksza sie nam licznik reputacji, ktorego obecnie brak przy nicku. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boru Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Wiem,że to wątek o forum,ale czy na portalu można zmienić na ciemny motyw? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu @tomcug proszę włączyć licznik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quassar Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Licznik może sie przyda, rangi nie są aż tak istotne. Bo pisać dużo postów a pisać z sensem to inna sprawa. zawsze można sobie w sygnaturce napisać emigrant z PClab 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu @Boru na dole "Styl" i wybierz Bravo 6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boru Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Kadajo napisał: @Boru na dole "Styl" i wybierz Bravo 6. Tak na forum ustawiłem jest ok,ale mi chodzi o portal ITH gdzie są aktualności, recenzje itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadajo Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu Chyba nie ma takiej możliwości. Ja w takich wypadkach używam wtyczki Dark Reader w przeglądarce. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) https://chromewebstore.google.com/detail/dark-reader/eimadpbcbfnmbkopoojfekhnkhdbieeh I robisz, co chcesz i gdzie chcesz. Edytowano 12 godzin temu przez JeRRyF3D 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix. Napisano 12 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 12 godzin temu 21 minut temu, Quassar napisał: rangi nie są aż tak istotne. Ja bym range wylaczyl bo tylko zaslania avatar niepotrzebnie hehe. Jest to zbedne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się