Diablo 4
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Elder · Opublikowano
To co w 2024 i 2025 pokazywali w Alphacool z nowości w tym SuperNova to w 2026 nie istotne bo wszystko się pozmieniało i to grubo. Watercool chciałby utrzymać produkcję jakość i koszty na stałym poziomie tylko jak to zrobić kiedy koszt miedzi na giełdzie LME osiągnął w styczniu 2026 roku historyczne maksimum. Hardware Labs i Bitspower Tajwan? Globalny popyt na miedź gwałtownie rośnie co jest napędzane przez rozwój sektora AI, odnawialnych źródeł energii oraz przemysłu obronnego. Prognozy na lata 2025–2026 wskazują na utrzymujący się deficyt tego metalu (nawet do 10 mln ton w skali światowej) co utrzymuje ceny na poziomach o ponad 50% wyższych niż średnia z lat 2015–2019. Armia bierze co chce,sektor AI bierze co chce tam jest pieniądz a nam kopa w tyłek maluczkim. Przygody Romka z Thermal Grizzly z zakupem miedzi pod produkcję w jego manufakturze w Chinach znamy i wiadomo jak wtopił. Czekasz z projektem bo brakuje bloku czy złączek w Higflow Angela Caseking Aquacomputer...to się naprawi wrócą niskie ceny wróci dostępność? Kiedy? Ja tam grabię co jeszcze zostało i cena tyłka nie urywa póki z ręką w nocniku się nie obudzę. Chyba nie tylko ja...już mi ktoś podpierniczył za 440zł Watercool HEATKILLER® IV PRO (AMD AM4, AM5) COPPER NI z Aquatuning. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Już trochę nieaktualne, bo jednak lepiej grać z teksturami 1GB i shader cache. Ustawienie dosłownie nazywa się shader cache i jest w menu... Chyba od zawsze Capcom udostępnia to w ustawieniach na nowym silniku. W terenie z dużą ilością roślinności zdecydowanie lepiej pozostawić włączone. -
Przez TeoX · Opublikowano
Chyba masz złe odczyty napięć 🫣🫣, nie możliwe żeby pamięci u Ciebie działały z 1.26 VDD / 1.27 VDDQ / 1.26 VDDIO 🫡 -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
No ale ja to pol zartem pol serio. No watpie zeby nvidia ladowala 4GB do przyszlej 6050. Nie wazne jak dobre NTC by było -
Przez serwal4 · Opublikowano
Starsze Renault z navi (TomTom Carminat / R-Link / jak zwał tak zwał) i ori / starym softem straciły... zegarek W tym mój Fluence. Trop prowadzi do zjawiska "GPS Week Number Rollover" vel trza zaktualizować soft (jeśli występuje nowszy pod naszą wersję sprzętu); Praktycznie da się przeżyć bez zegarka z auta ale jakoś tak... dziwnie
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi