Reddzik 3 838 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Im wyższy torment- udręka, tym lepsze dropy, u mnie legendarne lecą jak szalone. Unikatów mam ponad 1 zakładkę w skrzynce, tak samo całą zakładkę z przedmiotami starożytnymi - od białych po legendarne.
galakty 5 063 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Idzie wolniej/trudniej przynajmniej na Sorce Blizzard. Mam chyba 2 legendarki pod build, nie dropi nic, materiałów do kostki brak, masakra Farma będzie trudna.
azgan 1 825 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Idzie wolniej/trudniej przynajmniej na Sorce Blizzard. Mam chyba 2 legendarki pod build, nie dropi nic, materiałów do kostki brak, masakra Farma będzie trudna. Zmienili to, już nie dropi tak jak kiedyś 😅😉
wrobel_krk 974 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ja się skusiłem, do nowego sezonu poe2 myślę pograć. Gram paladynem bo nie grałem nim jeszcze. Kampania na początek wydaje się ciekawa
galakty 5 063 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Na Torment 3 zaczęło w końcu coś dropić Mam zamiar pozbierać gear i wtedy Warlocka spróbuję. Edytowane 5 Maja przez galakty
azgan 1 825 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) W dniu 5.05.2026 o 08:17, wrobel_krk napisał(a): Ja się skusiłem, do nowego sezonu poe2 myślę pograć. Gram paladynem bo nie grałem nim jeszcze. Kampania na początek wydaje się ciekawa Bardzo fajnie się nim gra 👍 Aktualnie moja ulubiona klasa 😋 Edytowane 6 Maja przez azgan 1
pijoter100 54 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja całkiem mocny i fajny build pod levelowanie Warlocka z omówieniem mechanik i rotacji, może ktoś zaczyna i chce mieć z górki
azgan 1 825 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja https://ithardware.pl/aktualnosci/sekretny_krowi_poziom_diablo_4_rpg_gaming_gry_blizzard-50677.html
Dimazz 754 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja czym gracie? bo nie wiem na co się zdecydować. Pograłem trochę lockiem, magiem, palem i barbarzyńcą. Ten ostatni chyba pierwszy raz w diablo 4 wydaje się mocny
wrobel_krk 974 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ja zrobiłem kampanie Pallem i mi się znudziło to machanie młotkami, teraz Warlocka pod minionki zaczynam levelować - dobry unique mi wypadł jeszcze pod leveling no i już. Kampania naprawdę spoko, trochę przedłużana na siłę jak to lubi blizzard. Jak mi nie podejdzie też Warlock to pewnie do ulubionych wrócę albo łucznika albo czarodziejkę, się okaże którym w endgame powalczę
Qrdello 1 255 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Warlock. Ponad resort siłowy wybrałem tym razem rażenie na dystans Generalnie na niskich poziomach trudności dropią się same dziadostwa. Znowuż o ile z mobkami idzie się stukać na wyższych poziomach o tyle niektórzy bossowie z LoH potrafią wysmarować nami asfalt. I to wielokrotnie. 1 1
wrobel_krk 974 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja To że bossowie mogą Cię zabić to miła odmiana:) 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja U mnie Warlock ale według mnie jest on "dziwny" w takim znaczeniu że jego skille, buildy są kiepskie szczególnie mowa o Demonologi. Bo te pod piekielny ogień czy otchłań wydają się być ok. Tutaj Warlock w D2R jest dużo lepszy. Zacząłem grać bez buildów, dolazłem do udręki 8 ale szło ciężko, czegoś brakowało okazało się, że dopiero co wpadł build prawie identyczny co sam nim grałem, więc wiem co mi brakowało, najlepsze, że we wtorek zmieniłem na Bombardiera ale denerwuje mnie lekko ten build, mniej tanky, wymaga minionów do rzucania nimi, no i trzeba mocno manewrować zasobami. W przypadku tego buildu co mi się z początku fajnie grało, to bijemy podstawowym skillem, robi robotę- z ang Command Fallen. Mój build był w 75% identyczny, zmieniłem jedno drzewko paragonu jak i 2 glify i skille, niestety nie wiedziałem jak pieczęć działa, i nie dawałem tutaj zużycia HP w zamian za przywołanie, więc widać brak zrozumienia tekstu pisanego i głębszych testów. Mniejsza o to, wrzucam builda czym teraz będę grać, nic już nie zmieniam, gra się mega fajnie pod Demonologię. https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunatic-warlock-guide Mam w rezerwie Paladyna pod młotek, zobaczę czy starczy mi siły na pogranie, tam póki co 7 udręka jakoś idzie. 1 1
eNeSik 510 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 29 minut temu, Reddzik napisał(a): U mnie Warlock ale według mnie jest on "dziwny" w takim znaczeniu że jego skille, buildy są kiepskie szczególnie mowa o Demonologi. Bo te pod piekielny ogień czy otchłań wydają się być ok. Tutaj Warlock w D2R jest dużo lepszy. Zacząłem grać bez buildów, dolazłem do udręki 8 ale szło ciężko, czegoś brakowało okazało się, że dopiero co wpadł build prawie identyczny co sam nim grałem, więc wiem co mi brakowało, najlepsze, że we wtorek zmieniłem na Bombardiera ale denerwuje mnie lekko ten build, mniej tanky, wymaga minionów do rzucania nimi, no i trzeba mocno manewrować zasobami. W przypadku tego buildu co mi się z początku fajnie grało, to bijemy podstawowym skillem, robi robotę- z ang Command Fallen. Mój build był w 75% identyczny, zmieniłem jedno drzewko paragonu jak i 2 glify i skille, niestety nie wiedziałem jak pieczęć działa, i nie dawałem tutaj zużycia HP w zamian za przywołanie, więc widać brak zrozumienia tekstu pisanego i głębszych testów. Mniejsza o to, wrzucam builda czym teraz będę grać, nic już nie zmieniam, gra się mega fajnie pod Demonologię. https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunatic-warlock-guide Mam w rezerwie Paladyna pod młotek, zobaczę czy starczy mi siły na pogranie, tam póki co 7 udręka jakoś idzie. Ja sie odbilem calkowicie od Warlocka. Nie dosc, ze jakos klimatem to jakos nie czuje tej klasy. Ogien, demony, pseudo summoner. Jakos tak nijak jak dla mnie Doczlapalem sie chyba do T6 na premiere i wywalilem go do kosza. Wjechała moja ulubiona czarka 1 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Chcę mu dać szansę, tym buildem nie jest tragicznie ale nie jest super. Pewnie w nowym sezonie poleci ktoś inny, bo już Warlocka nie wezmę, nie chciałem magiczki, bo nią mam najwięcej godzin w grze, a lubię zmieniać by się zaraz nie znudziło.
wrobel_krk 974 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) 7 godzin temu, Reddzik napisał(a): U mnie Warlock ale według mnie jest on "dziwny" w takim znaczeniu że jego skille, buildy są kiepskie szczególnie mowa o Demonologi. Bo te pod piekielny ogień czy otchłań wydają się być ok. Tutaj Warlock w D2R jest dużo lepszy. Ale dobrze że w D4 nie jest takim OP jak w d2R, gdzie ludzie grając po 10 lat w d2/d2r nie robili piekła/uberow itd na players8, a z Warlockiem z palcem w nosie:) i nagle siw wszyscy dziwili ze tyle lootu sie sypie Edytowane 7 Maja przez wrobel_krk 1
Reddzik 3 838 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 2 minuty temu, wrobel_krk napisał(a): Ale dobrze że w D4 nie jest takim OP jak w d2R Zapewne tak, ale chyba nadal jest mocny, choć pewnie przez te wszystkie teraz "dodatki" jakie dostaliśmy w dodatku/patchu to nam ułatwia granie i grind. Aktualnie z tym buildem co wrzuciłem robię Tormenta/Udrękę 10 bez większych problemów, nawet tankuję, mam ponad 41k HP. Jedynym moim zastrzeżeniem to są efekty skilli, czasem nie wiem co się dzieje, czy mam uciekać, a to czasem tylko moje, gdy wpadnę w party albo na Przypływie to masakra, cały ekran "zapaćkany" i nie wiem co się dzieje na ekranie Gram na maks detalach bez RT.
wrobel_krk 974 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja To armory gdzie zapisujesz sobie builda to dla mnie super sprawa bo jak sie znajdzie jakis aspekt czy unikat to sobie mozna inny build sprawdzić i szybko wrocic w razie jakby nie pasowalo. Na pewno Warlock mi bardziej podszedl niz Pall. 2
Reddzik 3 838 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Ładnie dropi z bossów, w tym przypadku z dwóch bossów. 1
Dimazz 754 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Wróciłem do czarodziejki. Jest mocna przy levelowaniu. Zobaczymy co będzie dalej. Na razie trochę mało czasu na granie 1
azgan 1 825 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja W dniu 2.05.2026 o 12:02, Mistrz zakonu Paladynów napisał(a): Side quest bo skończeniu kampani Diablo is coming
Pablloo 131 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Zacząłem Warlockiem pod cień wbiłem chyba 200 paragon i powiem że mi się tak średnio grało. Teraz robię Łotra pod Penetrating Shot i grą mi się o niebo lepiej. Przesadzili z tymi skillami na Warlocku nic nie widać na ekranie masakra jakaś. 1
ODIN85 4 866 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja W to dalej nie da się grać bez poradników buildów? Słabe to 1 1
Rekomendowane odpowiedzi