Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Im wyższy torment- udręka, tym lepsze dropy, u mnie legendarne lecą jak szalone. Unikatów mam ponad 1 zakładkę w skrzynce, tak samo całą zakładkę z przedmiotami starożytnymi - od białych po legendarne. 

Opublikowano

1 godzinę temu, galakty napisał(a):

Idzie wolniej/trudniej przynajmniej na Sorce Blizzard. Mam chyba 2 legendarki pod build, nie dropi nic, materiałów do kostki brak, masakra :E 

Farma będzie trudna.

Zmienili to, już nie dropi tak jak kiedyś 😅😉

Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.05.2026 o 08:17, wrobel_krk napisał(a):

Ja się skusiłem, do nowego sezonu poe2 myślę pograć. Gram paladynem bo nie grałem nim jeszcze. Kampania na początek wydaje się ciekawa

Bardzo fajnie się nim gra 👍

Aktualnie moja ulubiona klasa 😋

Edytowane przez azgan
  • Upvote 1
Opublikowano

Ja zrobiłem kampanie Pallem i mi się znudziło to machanie młotkami, teraz Warlocka pod minionki zaczynam levelować - dobry unique mi wypadł jeszcze pod leveling no i już. Kampania naprawdę spoko, trochę przedłużana na siłę jak to lubi blizzard.
Jak mi nie podejdzie też Warlock to pewnie do ulubionych wrócę albo łucznika albo czarodziejkę, się okaże którym w endgame powalczę

Opublikowano

Warlock. Ponad resort siłowy wybrałem tym razem rażenie na dystans xD 

Generalnie na niskich poziomach trudności dropią się same dziadostwa. Znowuż o ile z mobkami idzie się stukać na wyższych poziomach o tyle niektórzy bossowie z LoH potrafią wysmarować nami asfalt. I to wielokrotnie.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

U mnie Warlock ale według mnie jest on "dziwny" w takim znaczeniu że jego skille, buildy są kiepskie szczególnie mowa o Demonologi. Bo te pod piekielny ogień czy otchłań wydają się być ok. Tutaj Warlock w D2R jest dużo lepszy.

Zacząłem grać bez buildów, dolazłem do udręki 8 ale szło ciężko, czegoś brakowało okazało się, że dopiero co wpadł build prawie identyczny co sam nim grałem, więc wiem co mi brakowało, najlepsze, że we wtorek zmieniłem na Bombardiera ale denerwuje mnie lekko ten build, mniej tanky, wymaga minionów do rzucania nimi, no i trzeba mocno manewrować zasobami. 
W przypadku tego buildu co mi się z początku fajnie grało, to bijemy podstawowym skillem, robi robotę- z ang Command Fallen. Mój build był w 75% identyczny, zmieniłem jedno drzewko paragonu jak i 2 glify i skille, niestety nie wiedziałem jak pieczęć działa, i nie dawałem tutaj zużycia HP w zamian za przywołanie, więc widać brak zrozumienia tekstu pisanego i głębszych testów. Mniejsza o to, wrzucam builda czym teraz będę grać, nic już nie zmieniam, gra się mega fajnie pod Demonologię.
https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunatic-warlock-guide

Mam w rezerwie Paladyna pod młotek, zobaczę czy starczy mi siły na pogranie, tam póki co 7 udręka jakoś idzie.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano
29 minut temu, Reddzik napisał(a):

U mnie Warlock ale według mnie jest on "dziwny" w takim znaczeniu że jego skille, buildy są kiepskie szczególnie mowa o Demonologi. Bo te pod piekielny ogień czy otchłań wydają się być ok. Tutaj Warlock w D2R jest dużo lepszy.

Zacząłem grać bez buildów, dolazłem do udręki 8 ale szło ciężko, czegoś brakowało okazało się, że dopiero co wpadł build prawie identyczny co sam nim grałem, więc wiem co mi brakowało, najlepsze, że we wtorek zmieniłem na Bombardiera ale denerwuje mnie lekko ten build, mniej tanky, wymaga minionów do rzucania nimi, no i trzeba mocno manewrować zasobami. 
W przypadku tego buildu co mi się z początku fajnie grało, to bijemy podstawowym skillem, robi robotę- z ang Command Fallen. Mój build był w 75% identyczny, zmieniłem jedno drzewko paragonu jak i 2 glify i skille, niestety nie wiedziałem jak pieczęć działa, i nie dawałem tutaj zużycia HP w zamian za przywołanie, więc widać brak zrozumienia tekstu pisanego i głębszych testów. Mniejsza o to, wrzucam builda czym teraz będę grać, nic już nie zmieniam, gra się mega fajnie pod Demonologię.
https://maxroll.gg/d4/build-guides/lunatic-warlock-guide

Mam w rezerwie Paladyna pod młotek, zobaczę czy starczy mi siły na pogranie, tam póki co 7 udręka jakoś idzie.

Ja sie odbilem calkowicie od Warlocka. Nie dosc, ze jakos klimatem to jakos nie czuje tej klasy. Ogien, demony, pseudo summoner. Jakos tak nijak jak dla mnie :)
Doczlapalem sie chyba do T6 na premiere i wywalilem go do kosza. Wjechała moja ulubiona czarka :) 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Chcę mu dać szansę, tym buildem nie jest tragicznie ale nie jest super. Pewnie w nowym sezonie poleci ktoś inny, bo już Warlocka nie wezmę, nie chciałem magiczki, bo nią mam najwięcej godzin w grze, a lubię zmieniać by się zaraz nie znudziło.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Reddzik napisał(a):

Ale dobrze że w D4 nie jest takim OP jak w d2R, gdzie ludzie grając po 10 lat w d2/d2r nie robili piekła/uberow itd na players8, a z Warlockiem z palcem w nosie:) i nagle siw wszyscy dziwili ze tyle lootu sie sypie

Edytowane przez wrobel_krk
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, wrobel_krk napisał(a):

Ale dobrze że w D4 nie jest takim OP jak w d2R

Zapewne tak, ale chyba nadal jest mocny, choć pewnie przez te wszystkie teraz "dodatki" jakie dostaliśmy w dodatku/patchu to nam ułatwia granie i grind. Aktualnie z tym buildem co wrzuciłem robię Tormenta/Udrękę 10 bez większych problemów, nawet tankuję, mam ponad 41k HP.
Jedynym moim zastrzeżeniem to są efekty skilli, czasem nie wiem co się dzieje, czy mam uciekać, a to czasem tylko moje, gdy wpadnę w party albo na Przypływie to masakra, cały ekran "zapaćkany" i nie wiem co się dzieje na ekranie:E Gram na maks detalach bez RT.

Opublikowano

To armory gdzie zapisujesz sobie builda to dla mnie super sprawa bo  jak sie znajdzie jakis aspekt czy unikat to sobie mozna inny build sprawdzić i szybko wrocic w razie jakby nie pasowalo. 
Na pewno Warlock mi bardziej podszedl niz Pall.

• Upvote 2
Opublikowano

Zacząłem Warlockiem pod cień wbiłem chyba 200 paragon i powiem że mi się tak średnio grało. Teraz robię Łotra pod Penetrating Shot i grą mi się o niebo lepiej. Przesadzili z tymi skillami na Warlocku nic nie widać na ekranie masakra jakaś.

• Upvote 1