hey siwym
nie wiem jak u Was, ale u mnie właśnie pękło 100 godzin rozgrywki! ( Według Steam), a nadal jestem w siódmym rozdziale. Dla mnie ta gra to jest Mesjasz i zbawienie. Wreszcie RTX się na coś przydaje, w żadną grę od czasów ukochanego Wiedźmina 3 się tak nie wkręciłem!
100h przede mną i mam nadzieję, że kolejne sto również będę ogrywał z taką ochotą. Aby tylko starczyło mi tej gry do wyjścia GTA6
pozdrawiam graczy
Ok ale może to mieć wpływ na to, że tak losowo się wywala? Naprawdę myślisz, że ustabilizowanie temperatur załatwi temat?
P.S. Po 2,5h non stop wygląda to tak:
Cześć
Jestem użytkownikiem windy 11 i linuxa Zorin. Na tą chwile mam wyłączony tryb secure boot w kompie. Czytałem że daje on zabezpieczenie przed pewnymi rodzajami wirusów. A czy wy używacie trybu boot w kompach? Bo dodam że miałem włączony tryb secure boot i dzisiaj instalowałem nową karte graficzną. Karta działa ale po odpaleniu windy rząda on aktualizacji kodu pin do windows. Niby udało mi się ustalić nowy ale po restarcie kompa znowu woła że trzeba ustawić nowy pin. I tak się zastanawiam czy to od secure boot że był wtedy włączony? Grafika to amd 9070 xt. Zrobiłem reinstalke i teraz jest ok na wyłączonym secure boot. Ale czy to od tego?
Rekomendowane odpowiedzi