Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Jak będzie chodziło jak Wukong to będe zadowolony:)

Dopłacił ktoś do grania w piątek?

Jeszcze nie zwariowałem, aby dopłacać do GP 200zł. :E I na pewno nie będę wspierał tego rakowego trendu grania 3 dni wcześniej. :)

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

U mnie zainstalował 2 gówienka - dodatki.
Zielone = GRAJ... (na dysku parę kb w katalogu gry).

image.thumb.png.603e04568f4925b5cedf9dcc63534ebf.png

Errata! TERAZ łaskawie - pojawiło się "aktualizuj" = ciekawe co (?), jak nie zainstalował nic! nawet 1 MB na dysku, ale... poszło - teraz - 23:32 i ciągnie 113 GB.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

Działa to jak chce. Raz idzie dalej,raz od nowa:E

Opublikowano

Mi po 2 razie przy FH4 naprawdę puściły nerwy, olałem tak jak UGP, a  wtedy jeszcze nabite było sporo miesięcy. Od tego czasu nic nie ściągałem, i nic nie będę ściągać z tego dziadostwa, przynajmniej updejt windowsa jest poprzez coś innego, bo jak by był przez store to bym nie ryzykował :) 

Opublikowano
10 minut temu, Palladino1990 napisał(a):

Faktycznie jest RT only? Navi 1 I Pascal poległy? Czy jednak tylko adnotacja w wymaganiach a uruchomi się na kartach bez sprzętowego RT. Pewnie trzeba czekać na testy

Ta gra wychodzi także na Series S, więc nie przyjmowałbym się RT. Skoro tam zadziała to na mocniejszych PC tym bardziej.

Opublikowano
11 godzin temu, RTX5090 napisał(a):

PhysX się nie skończył, ludzie nie wiedzą tylko że jak grają to gry mają ten silnik zaimplementowany

RT będzie się rozwijać, coraz więcej produkcji ma RT, coraz więcej produkcji ma PT. Mamy też kilka gier opartych TYLKO o PT (nie ma rastera)

Mielibyśmy RT w każdej grze zaimplementowane na stałe jeśli deweloperzy skupili by się chociaż troszkę na optymalizacji a gracze nie byli by dymani od lat przez NV, która serwuje ludziom karty dla impotentów z obciętym rdzeniem do granic możliwości i to za cenę premium.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Ja mam 22lvl sorcą, ale trafiłem na powalonego bossa "Zdrajcę" zatruwa całą arenę, ale to nie jest taki problem, kilka prób i nici, nie mam szans, zapewne przez to, że mam itemki z 2lvl bo nic nie leci, a stworzenie to losowość, więc też lipa, bo brakuje pewnych bonusów jakie mam na słabszym itemku. Mam 400hp + tarcza energii a jestem na hita od niego, a sam mu zadaję marny dmg, bardzo marny, pierwszy raz myślę o zmianie buildu, mam 11k kasy to może starczy na reset pasywek, bo na bank źle rozdałem grając samemu, a ja w poe nigdy samemu nie robiłem buildów, bo za duże drzewko i nie wiem w co iść. A stanie i rzucanie sparks- błyskawic nie wchodzi w grę, bo boss ruchliwy, skacze, szaleje po arenie, org ognia czy błyskawic nic nie robi, bo zazwyczaj jest daleko od tego, tak samo firewall + sparks- kombinacja, nie ma żadnych szans w tej walce. Spróbowałem sobie wojownika i monka, i te klasy bardziej mi się podobają niż Sorc, który powoli bywa powolny, słaby, ja "kituje" moby, ganiam z nimi rzucają firewall, orby i samemu bijąc pociskami z błyskawic, które przelatując przez firewall mają dodatkowy dmg od ognia, tylko zazwyczaj moby są już dawno za ścianą przy mnie a niestety, jakieś lepsze skille to dopiero od 7poziomu, ale do tego czasu trzeba się męczyć tym co mamy. No i mała ciekawostka, jak nie można na k+m sprawdzić opisy skilli które mamy na późniejszych poziomach(podczas użycia uncut gema) tak grając na padzie możemy przeglądać filmik prezentujący skilla i wszystkie skille na naszej postaci jak i innych postaciach, nawet te na 12 poziomie, czemu to zablokowali dla k+m? Bezsens, kompletnie bezsens, i musimy lecieć w ślepo co będzie dla nas dobre, tak nie samo na 1lvl nie będziemy wiedzieć, czy na 3 poziomie skill ma jakąś synergię z 1 lvl, bo nie możemy tego sprawdzić, a na padzie nie ma z tym problemu!   Poszukam jakiegoś buildu, jakiejś inspiracji, trzeba zobaczyć, może źle rozdałem skille, bo bossa nie ubiję, za mały dmg, nie będę z nim się bił ponad 10min, a on ma mnie na hita.
    • Jakims dziwnym trafem ten przepis nie dotyczy wszystkich tych matołów, którzy w recydywie prowadzą bez uprawnień pod wpływem i zabijają ludzi na drodze   Swoją drogą ciekawe, że w jednym temacie twierdzisz że sztuczny twór chce odbierać życie, a w drugim zastawiasz się przepisami prawa tego tworu. Brzmi i wygląda jak hipokryzja ?
    • A jak będziesz składał zamówienie, to może napisz i dowiedz się jako pierwszy jak aktywować dwa kody  Płytę masz też taniej o 66 zł z kodem DAAA082 Ciągnąłbym w tej konfiguracji po RX 7900 GRE. Tutaj różnica w cenie na tyle mała, że wręcz trzeba to zrobić tym bardziej pod szkło 1440p.  Z rabatem na mobo masz w równe 6000 zł https://proline.pl/koszyk/02b219ea ale dopytaj o dostępność monitora. Ewentualnie na VA https://proline.pl/samsung-odyssey-g5-27-cali-wqhd-va-165hz-curved-p8123805 albo już dopłata stówki do https://proline.pl/gigabyte-m27q-rev-2-0-27-cali-ips-wqhd-170hz-kvm-p8116378    
    • Nawet przycisków na mysz nie da się ustawić.
    • @GordonLameman pokaż mi sygnatury 3 spraw gdzie w/w kara nie jest w zawieszeniu lub kolejny z rzędu wyrok odwiesił poprzedni wyrok w zawieszeniu. To jest martwy przepis. Ludzie mają po kilka wyroków w zawieszeniu za to i sądy ani myślą je odwieszać przy kolejnych wyrokach za to samo.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...