X360 2 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): PC? https://zapodaj.net/plik-yZT0CZ4BH0 Tak.PCGamePass
Jaycob 416 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 10 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jak będzie chodziło jak Wukong to będe zadowolony Dopłacił ktoś do grania w piątek? Jeszcze nie zwariowałem, aby dopłacać do GP 200zł. I na pewno nie będę wspierał tego rakowego trendu grania 3 dni wcześniej. 2
JeRRyF3D 391 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) U mnie zainstalował 2 gówienka - dodatki. Zielone = GRAJ... (na dysku parę kb w katalogu gry). Errata! TERAZ łaskawie - pojawiło się "aktualizuj" = ciekawe co (?), jak nie zainstalował nic! nawet 1 MB na dysku, ale... poszło - teraz - 23:32 i ciągnie 113 GB. Edytowane 11 godzin temu przez JeRRyF3D
X360 2 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) U mnie już ściągnięte Edytowane 11 godzin temu przez X360
AndrzejTrg 245 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała... 1
AndrzejTrg 245 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Mi też działała ale wznowienie kończyło się, ściąganiem od nowa, no ale to już ze 6 lat temu było, także tak informacyjnie pytałem
ODIN85 488 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a): Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała... Działa to jak chce. Raz idzie dalej,raz od nowa
ODIN85 488 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Dłatego ja tam już nic nie tykam póki całe się nie ściągnie.
AndrzejTrg 245 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mi po 2 razie przy FH4 naprawdę puściły nerwy, olałem tak jak UGP, a wtedy jeszcze nabite było sporo miesięcy. Od tego czasu nic nie ściągałem, i nic nie będę ściągać z tego dziadostwa, przynajmniej updejt windowsa jest poprzez coś innego, bo jak by był przez store to bym nie ryzykował
azgan 642 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Kupiłem na STEAM bo jak zwykle z app od Microsoftu widzę są cyrki 1
azgan 642 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 20 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Dopłacił ktoś do grania w piątek? Nie
PaVLo 260 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, azgan napisał(a): Kupiłem na STEAM bo jak zwykle z app od Microsoftu widzę są cyrki Pełna kwota, czy kluczyk na OLX? Ja też mam wersję na 9 grudnia
JeanPepin 41 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu U mnie też wczoraj poszła w końcu "aktualizacja 115 GB" , jednak okazało się nagle że 250 gb wystarczy
ODIN85 488 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Odpaliłem GP o 7 i normalnie ściąga. Można nawet wybrać czy ściągać tekstury 4k czy nie.
Palladino1990 1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Faktycznie jest RT only? Navi 1 I Pascal poległy? Czy jednak tylko adnotacja w wymaganiach a uruchomi się na kartach bez sprzętowego RT. Pewnie trzeba czekać na testy
azgan 642 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 15 minut temu, PaVLo napisał(a): Pełna kwota, czy kluczyk na OLX? Ja też mam wersję na 9 grudnia Na STEAM i tak wiem że przepłaciłem 😏
Gret 139 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, azgan napisał(a): Na STEAM i tak wiem że przepłaciłem 😏 Co masz za PC?
PaVLo 260 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jedyna słuszna platforma //edit Przeczytałem "Co masz na PC" ? Edytowane 1 godzinę temu przez PaVLo
azgan 642 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, Gret napisał(a): Co masz za PC? Podpięte z tyłu do OLED TV i gram na padzie od XSX/PS5 jak na konsoli https://store.steampowered.com/bigpicture/ 1
Jaycob 416 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Palladino1990 napisał(a): Faktycznie jest RT only? Navi 1 I Pascal poległy? Czy jednak tylko adnotacja w wymaganiach a uruchomi się na kartach bez sprzętowego RT. Pewnie trzeba czekać na testy Ta gra wychodzi także na Series S, więc nie przyjmowałbym się RT. Skoro tam zadziała to na mocniejszych PC tym bardziej.
lamparcicho 364 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 21 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Dopłacił ktoś do grania w piątek? Mi ktoś dopłacił, w końcu jutro Mikołajki To pewnie przez ten pejcz Indiany, zresztą jak wiadomo nie ma nic za darmo Spoiler 2 1
Fatality 126 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 godzin temu, RTX5090 napisał(a): PhysX się nie skończył, ludzie nie wiedzą tylko że jak grają to gry mają ten silnik zaimplementowany RT będzie się rozwijać, coraz więcej produkcji ma RT, coraz więcej produkcji ma PT. Mamy też kilka gier opartych TYLKO o PT (nie ma rastera) Mielibyśmy RT w każdej grze zaimplementowane na stałe jeśli deweloperzy skupili by się chociaż troszkę na optymalizacji a gracze nie byli by dymani od lat przez NV, która serwuje ludziom karty dla impotentów z obciętym rdzeniem do granic możliwości i to za cenę premium.
Rekomendowane odpowiedzi