Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Jak będzie chodziło jak Wukong to będe zadowolony:)

Dopłacił ktoś do grania w piątek?

Jeszcze nie zwariowałem, aby dopłacać do GP 200zł. :E I na pewno nie będę wspierał tego rakowego trendu grania 3 dni wcześniej. :)

• Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

U mnie zainstalował 2 gówienka - dodatki.
Zielone = GRAJ... (na dysku parę kb w katalogu gry).

image.thumb.png.603e04568f4925b5cedf9dcc63534ebf.png

Errata! TERAZ łaskawie - pojawiło się "aktualizuj" = ciekawe co (?), jak nie zainstalował nic! nawet 1 MB na dysku, ale... poszło - teraz - 23:32 i ciągnie 113 GB.

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Z ciekawości, jak ściągacie przez MS store to działa pauza? Pamiętam kiedyś jak ściągałem forze4 i dałem przy jakiś 60% pauzę... skończyło się ponownym ściąganiem od początku... myślałem że to jakiś losowy błąd, machnąłem ręką i na nowo, ale los chciał że przy 90% znowu dałem pauze... szala goryczy się przelała...

Działa to jak chce. Raz idzie dalej,raz od nowa:E

Opublikowano

Mi po 2 razie przy FH4 naprawdę puściły nerwy, olałem tak jak UGP, a  wtedy jeszcze nabite było sporo miesięcy. Od tego czasu nic nie ściągałem, i nic nie będę ściągać z tego dziadostwa, przynajmniej updejt windowsa jest poprzez coś innego, bo jak by był przez store to bym nie ryzykował :) 

Opublikowano
10 minut temu, Palladino1990 napisał(a):

Faktycznie jest RT only? Navi 1 I Pascal poległy? Czy jednak tylko adnotacja w wymaganiach a uruchomi się na kartach bez sprzętowego RT. Pewnie trzeba czekać na testy

Ta gra wychodzi także na Series S, więc nie przyjmowałbym się RT. Skoro tam zadziała to na mocniejszych PC tym bardziej.

Opublikowano
11 godzin temu, RTX5090 napisał(a):

PhysX się nie skończył, ludzie nie wiedzą tylko że jak grają to gry mają ten silnik zaimplementowany

RT będzie się rozwijać, coraz więcej produkcji ma RT, coraz więcej produkcji ma PT. Mamy też kilka gier opartych TYLKO o PT (nie ma rastera)

Mielibyśmy RT w każdej grze zaimplementowane na stałe jeśli deweloperzy skupili by się chociaż troszkę na optymalizacji a gracze nie byli by dymani od lat przez NV, która serwuje ludziom karty dla impotentów z obciętym rdzeniem do granic możliwości i to za cenę premium.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Rzecz w tym, że teraz nikomu nie żyje się tam lepiej.   Po prostu grupka bialych u władzy zamieniła się w grupkę czarnych.
    • Cześć,   Od jakiegoś czasu kompletuję PC bez pośpiechu i na promocjach. Żona się uparła, że ma być biały bo taki będzie do mieszkania pasował i ma być estetyczny :). Teraz jestem na etapie wyboru płyty głównej z dobrym wi-fi. Będę korzystał tylko z takiej łączności. Zastanawiam się czy zostać na b650, czy inwestować w x870. Może w przyszłości będzie zmieniany procesor albo gpu (zakładam, że nie przez najliższe 3 lata). Z recenzjami już się gubię... czy wystarczy gigabyte b650 eagle ax / tomahawk od msi a może iść w  asrock x870 steel legend/x870 pro rs wifi itp.    Pozdespoły jakie posiadam Procesor ryzen 5 7600 Chłodzenie wieżowe NZXT rgb Ram ADATA xpg lancer blade 6000 MHz cl30 rgb Dysk Kingston Fury renegade 1tb Obudowa NZXT H5 flow rgb Zasilacz XPG Core Reactor II 850w   Nie wiem jeszcze jaka będzie karta graficzna, gram mało ale celuję w 1440p (patrzę na rx 7700/7800). Dodatkowo chciałbym móc pracować na CAD/Inventor/solidworks etc. Ewentualne projekty nie będą rozbudowane stąd nie potrzebuję dużych mocy obliczeniowych.   Dobrze jest mieć otwarte możliwości ale z drugiej strony głupio jest przepalić 600 zł na coś czego nie wykorzystam. Za jakość wi-fi jestem w stanie dopłacić. 
    • Mówimy o zwyrodnialcach którzy dostają ekwiwalent kary śmierci, czy tam najwyższy wymiar kary w danym systemie. Nie jakichś randomach przehandlowanych przez wodza plemienia czy też prosty lud ciemiężony przez swojego władcę. Nie trzeba razić prądem, nie trzeba kopać. Wystarczy dostosować to co dostaną za tą pracę do tego jak pracują. Taki co nie pracował w ogóle dostaje butelkę wody i cześć. Taki co pracował dobrze dostaje pełne racje. Albo łagodniej. Wszyscy dostają pełne racje. Ale ten co nie pracuje siedzi w celi z pryczą i kiblem. Ci co pracują maja dostęp do wszystkiego co oferuje więzienie, przynajmniej dla takich jak oni.
    • To nie ma nic do rzeczy przy tak niskich częstotliwościach.  
    • @lukadd Co w tym śmiesznego że miłośnicy ARPG chcą zagrać i przetestować grę która ma zadatek być "TĄ" grą wyznaczającą nowe standardy w tym gatunku? Wiesz ile lat czekali ludzie na PoE 2? Poza tym ten EA jest niesamowicie dopracowany. Oczywiście balans buildów pewnie jeszcze słaby ale ja podczas gry nie spotkałem ani jednego buga który by w jakikolwiek sposób wpływał na rozgrywkę oprócz tego nieszczęsnego freeza przy loadingu ale który zdarzył mi się tylko 2x.    A jak chcesz zobaczyć beta testy to kup Stalkera lub MSFS.  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...