Że 20Mb/s Ci wystarcza. Teraz już wiem, że po prostu tylko taki masz dostępny. Też miałem kiedyś radiówkę 50Mb/s (nigdy tyle nie osiągnąłem), wcześniej Neostradę po kablu, która śmigała 2Mb/s, a miała 10Mb/s, ale nie dało rady szybciej. Za daleko od centralki byłem. Z resztą w umowie było internet do 10Mb/, więc wszystko w normie
A ja właśnie mam. Nie wyobrażam sobie pobierać np. takiego Stalkera 2, który waży 150GB Więc jak na ulicy kopali pod światłowód, byłem pierwszy w kolejce do podłączenia. I tak od początku 2020 jestem szczęśliwym posiadaczem szybkiego internetu Płacę tylko 10zł. wiecej jak za tą radiówkę wcześniej, a porównywać nie ma nawet co Ale płacę i tak dużo więcej jak w dużym mieście na jakiś blokowiskach, taki urok małej mieściny i to jeszcze na jej końcu prawie w lesie Myślałem że nigdy nie dociągną do mnie światłowodu, na szczęście się myliłem Także mi się udało i życzę każdemu dostępu do światłowodu
Zażyj leki.
Nie odpowie, bo nie złamał prawa, a to co napisała Konfa to kłamstwa dla inteligentnych inaczej, który nie potrafią czytać nic więcej poza przekazem od nich.
nie, w tej kwestii Tusk nie złamał prawa. Doucz się.
Rekomendowane odpowiedzi