Indiana Jones i Wielki Krąg
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Klasyczne teraz. WOKE, sroke, akcept albo hejt... nic nie jest średnie, szare, albo pośrednie. Czym innym jest krytyka, czym innym JAKAKOLWIEK krytyka, a czym innym klękanie. Ja, jeżeli coś popieram, albo czegoś nie krytykuję, to nie czuję się wcale, abym od razu klęczał. Trochę rozsądku Kolego i chłodu na głowę. -
Przez voltq · Opublikowano
Będzie krótko ten sam obóz bo PiS kolejne wybory wygra , więc przeciw waga musi być https://echodnia.eu/podkarpackie/nozownik-w-galerii-vivo-w-stalowej-woli-zabil-kobiete-i-ranil-8-osob-teraz-jest-na-wolnosci-bo-tak-postanowili-psychiatrzy-i-sad/ar/c1-18994124 Rzeczpospolita przyjaciół Polin państwo teoretyczne ''Kilka kolejnych zarzutów dotyczyło wyłudzenia lub usiłowania wyłudzenia pożyczek. Do tego dwa zarzuty dotyczące pobicia sąsiadów (mężczyzny i kobiety), z którymi Konrad K. był skonfliktowany. - Jest pan świadomy tych zarzutów, jakie postawiła prokuratura? - zwrócił się do podejrzanego sędzia Zarzycki. - Tak, jestem - odparł Konrad K. - Przyznaje się pan do ich dokonania? - dociekał sędzia. - Przyznaję się częściowo. Przyznaje się do ataku w VIVO!, ale nie chciałem nikogo zabić. Do pozostałych zarzutów sie nie przyznaję - stwierdził 27-latek. - Skoro nie chciał pan zabić, to co pan chciał zrobić? - drążył sędzia. - Chciałem ich tylko zranić - odparł podejrzany. - Składałem już zeznania na ten temat. - Ja pana nie przesłuchuję, bo to nie jest proces. Pytam w kontekście wniosku prokuratury. Popiera pan ten wniosek? - spytał sędzia. Usłyszał odpowiedź twierdzącą.'' Fajnie.. -
Przez Lock11 · Opublikowano
Jest nikim, ale sama podkreślona przeze mnie część cytatu wystarcza żeby był bardzo groźny i miał na sam start 45%+ w drugiej turze wyborów prezydenckich. A uwzględniając ogromną polaryzację społeczną, dzielącą naród w zasadzie na poł oraz dotychczasowe działania rządu - a raczej ich brak, wyrażany m.in. poprzez olewanie progresywnego elektoratu, który dał mu zwycięstwo w wyborach parlamentarnych (a którego symbolem były choćby słynne kolejki na wrocławskim Jagodnie) - powoduje to duzą szansę na powtórzenie casusu Komorowskiego. Tylko w tym przypadku nie ze względu na samego kandydata, który umówmy się - był wtedy raczej mocno odpychający i średnio wybieralny przez progresywny elektorat (gdzie Trzaskowski jest kandydatem nieporównywalnie lepszym, w zasadzie na każdym możliwym poziomie), a w tym przypadku zwyczajnie przez dramatyczny odbiór społeczny rządu z którego się wywodzi i brak obiecywanej liberalizacji Polski. Według sondaży większość młodych kobiet głosujących na K15.X zwyczajnie poczuła się zlekceważona i nie zamierza więcej głosować w wyborach bo obecni politycy wytarli sobie tyłek postulatami na których chwilę wcześniej doszli do władzy. Tłumaczenia ABOPSL i ich sumienia nikogo już raczej nie ruszają i w sumie po co dla tego elektoratu progresywny prezydent jak i tak żadna progresywna ustawa nie wyjdzie nawet z Sejmu. -
Przez Send1N · Opublikowano
Przyznam że m jak miłość kiedyś oglądałem jako dziecko, kilka lat to ciągnąłem ale od momentu jak hanka wjechała w kartony to przestałem bo ta akcja mnie już przerosła
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi