Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbujcie otworzyć nieskompresowane zdjęcie z Hubble/Webba to Wam komputer skisnie, ja próbowałem, otwierało się bardzo długo, to są takie rozdzielczości że głowa mała. Tutaj widać pojechali podobnie, szkoda że tylko 40GB, a nie 400GB tekstur. :E 

• Upvote 1
  • Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
21 minut temu, Stjepan napisał(a):

utaj widać pojechali podobnie, szkoda że tylko 40GB, a nie 400GB tekstur. :E

Na dzisiejsze czasy dodatkowe 40GB textur w Hi-res to pikuś :E

Fallout 4 z 2015 roku  dla przypomnienia paczka textur Hi-Res prawie 60GB :E

W Indianie dzisiaj to chyba jeszcze nikt nawet nie ściągną gry bez paczki Hi-res nie mówiąc o porównaniach :E

Opublikowano

Skończyłem. Jedno zadanie poboczne z łamigłówkami mam zabugowane.  Akurat te najważniejsze przy zbieraniu starożytnych artefaktów, prowadzące do sekretnego zakończenia.  Szkoda, bo zabrakło tylko 8 artefaktów. Czytałem redit i mają to samo co ja. 

Indiana-Jones-i-Wielki-Kr-g-14-12-2024-1

Notatek i częstotliwości już dalej mi się nie chciało zbierać.

Zrzut-ekranu-63.png

• Like 2
Opublikowano

A no jak

Spoiler

Otworzysz tą bramę w ostatniej lokacji

ale do tego potrzebne są wszystkie artefakty starożytne.

9 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Nawet nie wiedziałem.

Ty dużo rzeczy nie widziałeś, gdy rushowałes grę na 35%. :E

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, Ludojad napisał(a):

Niestety - karty graficzne posiadające 8 GB kompletnie tutaj poległy, bowiem gra działała fatalnie albo komunikowała błędy (żadna NVIDIA 8 GB VRAM nie chciała się uruchomić, reszta kuśtykała na jednej nodze)

Mam 3060ti i gra działa bez problemów na ustawieniach średnich w 1440p. Jedyna dziwna rzecz to że na najnowszych sterach nvidii niby dedykowanych tej grze po uruchomieniu pokazywały się tylko loga i gra wychodziła do pulpitu ale na szczęście pierwszy raz uruchomiłem na starszych sterach i wtedy nie było żadnego problemu. Teraz gram na sterach przedostatnich. 

Opublikowano

Dotarłem do Egiptu... Powiedzcie, że będę zwiedzał Piramidę... Całe życie w planach mam ja zwiedzić, bliżej nigdy nie byłem xD. Nie przeżyje, jak do niej nie wejdę.. Dawno tak dobrze się nie bawiłem... Chce taka łopatę do pracy moresu kilka osób nauczyć. Świetnie, że nie trzeba robić Stealth bo ja tego nienawidzę w grach. Mogę trzepać nazistów ile wlezie :D

Tylko żeby do tej piramidy wejść.... 

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Jaycob napisał(a):

W grze nie? Może jakaś opcja istnieje, ale nie sprawdzałem: https://steamcommunity.com/app/2677660/discussions/0/604141771964843462/

nie działa mi to, nieznana komenda :(

a już się wciągnąłem w gierkę, jak nie wywalę tej białej kropi to nie mam zamiaru dalej grać 

Dobra zadziałało, gram dalej bo gierka zapowiada się fajnie 

Edytowane przez Gret
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a):

Bawi mnie brak upływu czasu w tej grze. Ja spenetrowałem pół watykanu. Zrobiłem milion zadań, a kolesie cały czas masturbują się przy wieszaniu jednego obrazu. ;)

To jeszcze nic, w jednym miejscu baby nadal się kłócą, a inny koleś wkręca żarówkę, a to wszystko od 24h :wariat:

I jestem w elicie :E

Zrzutekranu2024-12-15095607.png.847fd951d69364854f257f88fbf6a54b.png

Wystarczy wyłączyć w opcjach podpowiedzi i trzeba się czasem naszukać, aby odnaleźć tajemnice do rozwiązania. 

Co mnie dziwi, że gra miała premierę niemal tydzień temu, a jeszcze żadnej poprawki nie ma, a muszę przyznać, ze trafiam na błędy i jeden prawie uniemożliwił mi dalsze granie, gdy strażnik zablokował się w drzwiach :woot:

Tutaj aż prosi się o jakiś dodatkowy Quest :sex:
79zztWI.jpg

Edytowane przez PaVLo
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, PaVLo napisał(a):

To jeszcze nic, w jednym miejscu baby nadal się kłócą, a inny koleś wkręca żarówkę, a to wszystko od 24h 

Nawet jak walczysz obok w nich i trafiasz to zerowa reakcja, twardo ustawiają ten obraz. :E 

44 minuty temu, PaVLo napisał(a):

Tutaj aż prosi się o jakiś dodatkowy Quest 

Niestety nie będzie. Nawet

Spoiler

do buzi buzi nie doszło, ale było blisko.

11 godzin temu, Stjepan napisał(a):

470172834_580709788039099_13747022631999

Stjepan i PlayStation 5? Taki PCMR i konsola w tle? :o Jak to wytrzymałeś. :E

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano (edytowane)

Jeszcze nie grałem, syn gra. Doszedł do Watykanu i spadło na 7fps stałe :D. Zmieniłem z medium na low i chyba bedzie ok.................  przeciez 3070 nie jest jeszcze taki słaby :D czekam na 8600  8800.....

Edytowane przez raul_ole
Opublikowano
3 minuty temu, ODIN85 napisał(a):

Na yt chyba ogląda na tym Ps5:hihot:

Śmiejesz się, ale na PS5 pewnie wyjdzie najlepsza wersja. Z DLC, z poprawkami i patchem pod Pro.;) 

2 minuty temu, raul_ole napisał(a):

Jeszcze nie grałem, syn gra. Doszedł do Watykanu i spadło na 7fps stałe :D. Zmieniłem z medium na low i chyba bedzie ok.................  przeciez 3070 nie jest jeszcze taki słaby :D czekam na 8600  8800.....

Takie cyrki zazwyczaj są jak VRAM się zapcha.

Opublikowano
29 minut temu, Jaycob napisał(a):

Nawet jak walczysz obok w nich i trafiasz to zerowa reakcja, twardo ustawiają ten obraz. :E 

Niestety nie będzie. Nawet

Pokaż ukrytą zawartość

do buzi buzi nie doszło, ale było blisko.

Stjepan i PlayStation 5? Taki PCMR i konsola w tle? :o Jak to wytrzymałeś. :E

To nie moje zdjęcie, to zdjęcie z netu. :E