Ja nie twierdze, ze to zly tylko chlodzenia w 4090 sa tak dowalone, ze pomimo wiekszego poboru lepiej sie spisuja niz karty z nizszych polek z autoamatu i nie ma co porownywac chlodzen do modeli z serii 4070.
Największą wiedzę na temat pracy danego modelu mają osoby, które nie miały go w rękach, a opierają się na relacjach z internetu.
Tak jest zawsze, nie tylko w przypadku Gainwarda.
moim dziadkowie coś takiego mają i jak masz sporo przetworów/mrożonek, to patent typu duża lodówka z małą zamrażarką + dedykowana wolnostojąca zamrażarka pod schodami świetnie się sprawdza. U dziadków to mrozimy głównie mięso po świniobiciu i chleb (bo do najbliższej piekarni kilkanaście kilometrów)
To taki element soulsowy bym powiedział.
Jak robiłem drugi trial w tej swiatyni chaosu i doszly modyfikatory, ze trzeba bylo robić rolle pod jakimiś laserami etc to doceniłem to, poczułem, że faktycznie fajnie to podbija poziom trudności.
Bo w sumie co za frajda jak masz tak wykoksana postac, ze po prostu lecisz przed siebie wpadajac w moby i nawet nie trzeba zawracac na nic uwagi?
Za to nie do konca jestem fanem braku checkpointow miedzy poziomami tych trials. Robilem wczoraj chaos trials i za pierwszym razem doszedlem do bossa ale zabilismy sie wzajemnie w tym samym momencie no i musialem calkowicie od zera startowac co bylo troche wkurzajace.
Rekomendowane odpowiedzi