JeRRyF3D 528 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu U mnie po aktu - wzorowo. I cut sceny nie szarpią.
miro 151 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował " dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga. paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła
azgan 823 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 14 godzin temu, JeRRyF3D napisał(a): Odnoszę wrażenie, że cut sceny się wygładziły. A co z nimi było nie tak? Licznik pokazywał u mnie że śmigają sztywno w 60fps
PaVLo 372 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Po aktualizacji, podmieniło na starą bibliotekę DLLS
aureumchaos 137 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Ktoś poda numer wersji gry jak ama na Steam?
JeRRyF3D 528 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, azgan napisał(a): A co z nimi było nie tak? Licznik pokazywał u mnie że śmigają sztywno w 60fps Nie wiem czy u wszystkich... Wedle mojej oceny, gdy gra chodziła na 80-100-110 fps i nagle przeskakiwała na cutsceny, to pomimo sztywnych 60 fps na OSD, ja wyraźnie czułem dyskomfort i szarpanie, albo przycinanie scenek. Nie wiem, jak to wytłumaczyć. Po prostu "czułem" różnice i miałem dyskomfort oglądając je. Teraz po paczu jest ok, ale też nie mam pewności, czy to scenki się upłynniły, czy może to inne miejsce gry i inne scenki (a te poprzednie i tak by szarpały - Watykan). Teraz jestem w Egipcie. Edytowane 6 godzin temu przez JeRRyF3D
maras2574 210 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Cut scenki źle działały podobno jak ktoś grał z FG. Po wczorajszym patchu FG działa już niby dobrze Edytowane 5 godzin temu przez maras2574
bbandi 137 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 6 godzin temu, miro napisał(a): ale co by nie mówić to Watykan jest najbrzydszy, tak jakby kto inny to " rysował " dopiero Egipt pokazuje uroki, tu naprawdę chce się połazić, wszystko zobaczyć moja karta tu już niestety wyraźnie niedomaga. paredziesiąt stron temu pokazywałem te czarne kwadraty na karcie AMD, które aktualizacja naprawiła Klimat Egiptu jest świetny, to wchodzenie z jaśniutkiego terenu do ciemnych grobowców mega klimatyczne, po co unreale jak ten silnik robi robotę, Watykan dla mnie spoko wygląda tylko tereny naokoło jak się jest na dachu są słabsze chodzi mi o miasto. 1
Tomek1623 124 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Ja jestem ciekawy jak wam poszła łamigłówka z Spoiler enigmą, ustawianiem tych tarcz i wpisaniem tego kodu z kartki, w misji w Himalajach. Mimo że wiem jak ta maszyna działała, to tak źle napisanej łamigłowki nie widziałem dawno. Ile mi to krwi napsuło
ODIN85 597 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Mi tak samo. Myślałem że jest bug z tą maszyną a zagadka sama się w sumie rozwiązała. Edytowane 2 godziny temu przez ODIN85
luk21pl 4 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Brakuje mi jednej książki z świata wiedzy. Wszystkie zostały kupione a na mapie nic nowego nie ma. To jest jakiś bug? Watykan Edytowane 2 godziny temu przez luk21pl
eciepecie 3 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, luk21pl napisał(a): Brakuje mi jednej książki z świata wiedzy. Wszystkie zostały kupione a na mapie nic nowego nie ma. To jest jakiś bug? Zbierałem kiedyś takie w latach koło 2000 r. Niestety poszły na śmietnik bo pojawiła się Wikipedia 😄
bbandi 137 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Ze Światem Wiedzy to była psychoza, każdy z tym świrował, każdy chcia mieć - jak spytalem babki w kiosku czy ma to ona "dajcie mi już spokój !"
xtn 6 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 7h i czas na sterowiec w Watykanie. Jak was czytam, to wydaje mi się, że za szybko przebiegłem Watykan i w Egipcie będę już lizał ściany, żeby jak najwięcej czasu spędzić w tym świecie. Gra jest kapitalna. Odbieram ją jakby była drugim najlepszym, po Ostatniej Krucjacie i najdłuższym filmem z serii. 2 1
luk21pl 4 Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu 1 godzinę temu, eciepecie napisał(a): Zbierałem kiedyś takie w latach koło 2000 r. Niestety poszły na śmietnik bo pojawiła się Wikipedia 😄 a na poważnie? U wszystkich wykupiłem wszystko
Pavel87 186 Opublikowano 26 minut temu Opublikowano 26 minut temu Godzinę temu, xtn napisał(a): 7h i czas na sterowiec w Watykanie. Jak was czytam, to wydaje mi się, że za szybko przebiegłem Watykan i w Egipcie będę już lizał ściany, żeby jak najwięcej czasu spędzić w tym świecie. Gra jest kapitalna. Odbieram ją jakby była drugim najlepszym, po Ostatniej Krucjacie i najdłuższym filmem z serii. Ja mam 11 godzin, prawie wszystko już w Watykanie zrobione, ale już nie kończę reszty znajdziek, notatek, artefaktów i też lecę na sterowiec 🙂
Rekomendowane odpowiedzi