Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Vulc napisał(a):

Właśnie fpp sprawdza się tutaj świetnie. Kompletnie nie czuję braku widoku z trzeciej osoby. Co jest odrzucającego w walce, tak z ciekawości? Przyjemne pranie się z nazistami po ryjach, okładanie ich czym popadnie po makówce. Jasne, nic specjalnie wyrafinowanego, ale jak sam zauważyłeś - w tym settingu ciężko oczekiwać czegoś więcej. 

Litości NIEMCAMI!

• Confused 1
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i po update 2 FG nie działa już ani bez hdr ani z hdr xD Na steam widzę nie tylko mi. Nawet stery na clean zainstalowałem i bez Nvidia app... Najwięcej problemu jak wyczytałem jest z 4080S... Jestem teraz w tej wiosce sakoti jakoś tam i tu FG by się przydało bo fpsy lecą poniżej 60... Do tego jak uruchamiam gre to fps skacze od 10 po sekundzie np na 80 i znow po sekundzie na 10... Dopiero 2x alt i enter i wchodzą na pi razy drzwi 60... Ale FG no work. 

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, aureumchaos napisał(a):

No i po update 2 FG nie działa już ani bez hdr ani z hdr xD Na steam widzę nie tylko mi. Nawet stery na clean zainstalowałem i bez Nvidia app... Najwięcej problemu jak wyczytałem jest z 4080S... Jestem teraz w tej wiosce sakoti jakoś tam i tu FG by się przydało bo fpsy lecą poniżej 60... Do tego jak uruchamiam gre to fps skacze od 10 po sekundzie np na 80 i znow po sekundzie na 10... Dopiero 2x alt i enter i wchodzą na pi razy drzwi 60... Ale FG no work. 

U mnie po patchu działa (4070), ale przestaje jak przesadzę z teksturami (Ultra) w 3440x1440 z PT. Zajętość wtedy dobija do 12 GB, niżej z teksturami działa bez problemów. Może to kwestia rozdzielczości u Ciebie + jakość tekstur? 

Edit:

Jak się prześledzi FPS w TEST Indiana na danej karcie w 2K i 4K z FG i bez to widać gdzie zaczyna brakować VRAM. Jak grasz w 4K to jakość tekstur powyżej High może być przyczyną braku FG.

Edytowane przez crux
  • Upvote 1