Wiedźmin 3: Dziki Gon
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
tak jest, na pewno nie jest to ulep, tylko warto pamietać że te średniaki od msi mimo chipsetu b850 nie obsługują pcie 5.0 dla grafiki ( oficjalnie ) , tak, tak, napisze ktoś ze nie ma znaczenia, dziś nie, jutro tak.. ale ceny spoko za te b850, niedawno tyle odpowiedniki na b650 -
Przez Send1N · Opublikowano
"Moda" w cudzysłowie = standard - jeden uj wszystko to opisałem wyżej, dla wallca jak widać stara szkoła jest lepsza natomiast ja też zdecydowanie wole budę gdzie zasilacz jest montowany na dole -
Przez lukadd · Opublikowano
Wszystko zależy jakie kto ma preferencję. Ja na płytach w ogóle nie zwracam uwagi na dzwiękówki przy zakupie, na obecnej co mam nawet jakiś DAC siedzi Ale nawet tego nie testowałem dłużej niż 10 minut Bo po prostu od dawna mam zewnętrzny wzmak + DAC pod słuchawki, a głośniki też mają swój wzmak i dac i to zawsze będzie lepsze niż to co nawet topowe płyty mają w sobie zintegrowane. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Trzeba się najpierw zdefiniować czego się szuka. Bo tak to celujesz na chybił trafił, jeden Henek powie kup to, drugi Gienek kup tamto. -
Przez Noix · Opublikowano
Witam chcę do swojego zestawu kupić nowe GPU - prawdopodobnie 5070Ti. Jedyny wymóg to raty zero. Zerkałem na tego Palita https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-palit-geforce-rtx-5070-ti-gamingpro-s-16gb-dlls4 W ratach wychodzi 3312zł lub gigabyte https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/karty-graficzne/karta-graficzna-gigabyte-geforce-rtx-5070-ti-windforce-oc-sff-16gb-dlss-4 w ratach 3359zł Podzespoły mojego komputera: 5800x3d, 32GB DDR4, B450 Gaming Plus Max, zasilacz supremo fm2 650w (chyba wystarczy?)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi