Chłopy, jakiś router wifi do 3-4 stówek? Powoli Archer C6 się zapycha, nie chce mi się bawić w openwrt ani w starym ani w nowym, więc najlepiej żeby był już z fabrycznym, dobrym softem, dobrze by było, żeby apkę miał jak Tp-link, chyba ze coś od nich znowu wziąć?
w sumie się zastanawiam jeszce jaką pastę termoprzewodzącą kupic na ten Procesor AMD Ryzen 7 9800X3D, na chłodzeniu pure rock 3 jest jakiś preaplikowany badziew nieznanego pochodzenia.
Mam jeszcze stara pastę SPC Pactum 2 z 2017 po starym kompie ale zapewne też do niczego sie nie nadaje.
Odpowiednio
Na tym, że malotrazowe kosiarki nie są dobrym rozwiązaniem na trasy. Szybciej się zuzyje. To prawda znana od dawna.
1,2 wskazałem jako przykład małej pojemności wobec dużej. Równie dobrze mogłem dać 1.0, 1,5 wobec 2,4 czy 3.0. wszytsko jedno, bez zamysłu. Ale Ty się jakoś obruszylesz o te 1.2. także uznajmy, że chodziło o 1.0 tylko się pomyliłem. I z góry przepraszam posiadaczy 1.0.
Dałeś tabele z m.in z nissanem Qashqai i datą 2025. Wg info o do 2023r jak patrzyłem to spalanie było nawet do kilkunastu l, co ma się nijak do tego co pokazałeś i pamiętałem z info z sieci.
To, że może też tak działać nie znaczy, że jest szeregowa.
Edit
Qashqai przedliftowy palił więcej.
https://www.auto-swiat.pl/testy/testy-nowych-samochodow/nowy-nissan-qashqai-ma-nowy-uklad-hybrydowy-ile-pali-i-czy-mniej-niz-poprzednik/5f4tefq
Rekomendowane odpowiedzi